Olit sitten vasta aloittanut yksityisyrittäjä tai pitkän linjan pienyrittäjä, sinun kannattaa ottaa kaikki irti julisteista, etiketeistä ja muista yritysten markkinointimateriaaleista. Kerromme, kuinka voit tiedottaa yritystoimintasi muutoksista haastavina aikoina, luoda houkuttelevia pakkauksia uudistetulle brändille ja jakaa asiakkaille tärkeää uutta tietoa.

UUDISTETTU MAINONTA

Vie mainonta liiketilojesi ulkopuolelle. Autonovimagneetit sopivat nopeaan ja tehokkaaseen markkinointiin liikkeellä ollessasi – missä ikinä oletkin. Magneeteilla voit lisätä brändin logon auton sivuoviin, takaluukkuun tai kumpaankin.

Omalla painatuksella varustetuilla tarroilla voit lisätä logosi tai haluamasi kuvan tai viestin kasseihin, rasioihin ja muihin tarvikkeisiin. Tarrat sopivat myös kotiinkuljetukseen käytettäviin pakkauksiin ja tuotteiden koristeluun. Yksilöitävät leimasimet antavat asiakirjoille ammattimaisen ilmeen ja nopeuttavat päivittäistä työnkulkua tehokkaasti.

Suosittelemme sinulle

TYYLIKKÄÄT PAKKAUKSET

Yksilölliset pakkausmateriaalit tekevät ostokokemuksesta positiivisen elämyksen alusta loppuun.

Osoita, että yksityiskohdilla on väliä: suunnittele yhteensopivat etiketit paperikasseihin tai lisää kaikkiin kirjeisiin yrityksen värejä toistavat postitustarrat. 

Suosittelemme sinulle

KOHDENNETTUA TIETOA

Hyvä asiakasviestintä on juuri nyt olennaisen tärkeää. Onko kampaamosi taas auki? Käytä vastaanottotiskin läheisyydessä lattiatarroja turvavälien merkitsemiseen.

Julisteiden ja ikkunatarrojen ansiosta asiakkaat voivat lukea tärkeät tiedot jo liikkeen ulkopuolella. Covid-19-suurtulosteilla kerrot asiakkaille uusista aukioloajoista ja muistutat kaikkia maskin käytön tärkeydestä ennen liikkeeseen astumista.

Suosittelemme sinulle

Mainonta turvallisuudesta tiedottavilla suurtulosteilla ja muilla materiaaleilla

Erotu joukosta ja hyödynnä ostokokemuksen jokaista vaihetta yrityksesi markkinointiin. Uudistettuja markkinointimateriaaleja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, päätit sitten suunnitella oman painatusmallisi tai käyttää Vistaprintin mallipohjia. Turvavälin osoittavat kyltit tai käsien desinfioinnista kertovat julisteet toimivat ystävällisenä muistutuksena asiakkaille. Älykkäästi suunnitellut materiaalit saavat myös ohikulkijoiden päät kääntymään. Hyödynnä niitä siis huomion kiinnittämiseen ja uusien asiakkaiden houkuttelemiseen liikkeeseesi.