Mukit omalla painatuksella

1 kpl alkaen 9,38 € (sis. ALV:n)

Toimitus ei sisälly hintaan

Canvas-taulut

1 kpl alkaen 28,19 € (sis. ALV:n)

Toimitus ei sisälly hintaan

Fleece-peitot painatuksella

1 kpl alkaen 84,53 € (sis. ALV:n)

Toimitus ei sisälly hintaan

Klassiset kangaskassit

1 kpl alkaen 13,52 € (sis. ALV:n)

Toimitus ei sisälly hintaan

Yksilölliset perus-T-paidat

1 kpl alkaen 11,27 € (sis. ALV:n)

Toimitus ei sisälly hintaan

Etsitkö lisää lahjoja?

Tutustu muihin yksilöllisiin joululahjaideoihin, joiden avulla taiot ainutlaatuiset lahjat kaikille.

Tietoa taiteilijasta

Jessica Hische on tekstaaja, kuvittaja, kirjoittaja ja (oman määritelmänsä mukaan) ”innokas nettifriikki”, joka työskentelee Oaklandissa Kaliforniassa. Hän toimii aktiivisesti design-, kuvitus- ja tekstaustaideyhteisöissä ja on hyvin toimelias esiintyjä. Hänen Daily Drop Cap -projektinsa tuotti satoja kuvituskirjaimia, joita näkee nykyään monissa paikoissa erilaisista postikorttisarjoista iPhone-kuoriin. Jessica on myös julkaissut useita kaupallisia kirjasinlajeja, joita voi hankkia hänen liikkeestään.

Jessican asiakkaisiin lukeutuvat Wes Anderson, The USPS, Tiffany & Co., The New York Times, Penguin Books, Target, Starbucks, American Express ja Wired Magazine.

Cody Hudson on Chicagossa asuva kuvataiteilija, joka tunnetaan myös työstään graafisen suunnittelun alalla nimellä Struggle Inc. Hänen graafisia töitään ja maalauksiaan on ollut esillä näyttelyissä eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Japania monissa museoissa, joita ovat esimerkiksi Museum of Contemporary Art (Chicago), V1 (Kööpenhamina), Hellerau Art Center (Dresden), MU (Eindoven), Joshua Liner (New York) ja Andrew Rafacz (Chicago).

Cody on myös James Beard -palkinnon voittaneen Land and Sea Dept -ravintolayhtymän osakas.

Sophia Chang on lähtöisin Queensista, New Yorkista. Hän on multimediaa hyödyntävä selvä-ääninen, inspiroitunut tarinankertoja, joka on laajentanut markkina-alueensa rajoja ja määritellyt uuden, ilmeikkään visuaalisen sanaston. Sophia on erittäin kiinnostunut ihmisten tarinoista: hän kuuntelee ja tulkitsee kanssakulkijoitaan antaen samalla äänen rakkaalle yhteisölleen ja kohottaen ystävänsä ja asiakkaansa merkitykselliseen kontekstiin.

Sophia on tehnyt yhteistyötä Samsungin, Niken, Refinery29:n, Adidaksen, Applen, Footlockerin, HBO:n ja NBA:n kaltaisten yritysten kanssa – vain muutaman mainitaksemme.

Melanie Lambrick on Montréalissa Kanadassa elävä kuvittaja, jonka töissä yhdistyvät 1900-luvun kuvitusperinteet ja modernit digitaaliset tekniikat. Hänen visuaalista kieltään värittävät viittaukset sarjakuvalehtiin ja lastenkirjallisuuteen, ja sen kautta hän vetää katsojan mukaan raikkaaseen keskusteluun monimutkaisista aiheista.

Melanie kasvoi Brittiläisen Columbiaan länsirannikolla. Hänen tähänastisiin asiakkaisiinsa kuuluvat muun muassa The New York Times, The Atlantic, Volkswagen, UNESCO ja Man Repeller.

Garima Dhawan on Rhode Island School of Design -taidekorkeakoulun entinen oppilas. Hänen työnsä yhdistelevät perinteisiä taidepainatustekniikoita ja digitaalista teknologiaa ja synnyttävät näiden kahden maailman väliin toimivan dialogin. Garima rakastaa painetun jäljen kauneutta ja kollaasitekniikkaa ja hyödyntää töissään toistuvasti puutarhateemaa, jonka loputon luova potentiaali tarjoaa taiteilijalle rajattomia mahdollisuuksia.

Gariman töitä myyvät monet liikkeet, kuten Anthropologie, Urban Outfitters, Target, Nordstrom ja Kohl’s. Verkossa hänen töitään välittävät Deny Designs, Society 6, Artfully Walls, Displate ja Eastend Prints.

Lakwena Maciverin työt ovat rukouksen- tai meditaationomaisia maalauksia, jotka lainaavat elementtejä populaarikulttuurista. Räikeitä värejä ja suurikokoisia tekstejä sisältävät paneelimaalaukset, symboliset seinämaalaukset ja installaatiot kaatavat vallitsevia myyttejä taitavasti.

Lakwena on tehnyt installaatioita Tate Britain -taidemuseoon ja muihin paikkoihin Lontoossa sekä nuorisovankilaan Arkansasissa, luostariin Wienissä ja Bowery Mural -seinään New York Cityssä.

Koralie on monipuolinen visuaalinen ja urbaani taiteilija, joka syntyi Ranskassa Camarguen alueella. Miehensä SupaKitchin kanssa Koralie maalaa suuria seinämaalauksia New Yorkin, Pariisin, Rooman, Cape Townin, Frankfurtin ja Los Angelesin kaltaisiin kaupunkeihin. Vuonna 2005 taiteilijapari lanseerasi oman muotimerkin, Metroplastiquen.

Koralien töitä on ollut esillä taidegallerioissa New Yorkissa, Pariisissa ja San Franciscossa sekä eri taidemessuilla, kuten Salon du Dessin -tapahtumassa Pariisissa ja Bridge Art Fair -messuilla New Yorkissa. Lisäksi hänen töitään on nähty esimerkiksi Museo del Juguete Antiguo México -museossa Meksikossa ja Maailmankulttuurin museossa Göteborgissa. Koralie on tehnyt yhteistyötä monien brändien kanssa: Posca, Kidrobot, Ray Ban, Carhartt, Ikea, Chevalier Edition, Reebok ovat vain muutamia esimerkkejä Koralien asiakkaista.

Cynthia Kittler on kuvittaja, joka on kotoisin pienestä saksalaiskylästä läheltä Stuttgartia. Tällä hetkellä hän asuu Offenbach/Frankfurt am Mainin alueella.

Cynthian asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa The New Yorker, The New York Times, Bloomberg Business Week, Die Zeit, Süddeutsche Zeitung ja Der Spiegel. Cynthia on tehnyt kuvituksen neljään kirjaan ja työstää tällä hetkellä viidettä kirjaansa (”Planet Fashion”), joka on hänen ensimmäinen lastenkirjansa.

Tor Brandt on Tanskassa asuva kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän on julkaissut useita sarjakuvia ja kirjoja ja tehnyt yhteistyötä lukuisten aikakauslehtien, verkkosivustojen ja tanskalaisten brändien kanssa.

Tor opiskeli kuvataidetta ja filosofiaa ja sanoo ammentavansa inspiraatiota töihinsä New Age -kulttuurista, henkisyydestä ja yleisestä ”Weltschmertzistä” (kyse on saksalaisesta termistä, joka kuvaa henkistä masennustilaa tai apatiaa, jonka maailman nykytilan vertaaminen ideaalimaailmaan aiheuttaa). Torin työt ovat luonteeltaan minimalistisia ja koostuvat muutamista voimakkaista linjoista ja selväpiirteisistä väripinnoista.

Dermot Flynn syntyi Dublinissa ja muutti Lontooseen työskennelläkseen maailmankuulussa STUDIO AKAssa ennen oman studionsa avaamista. Hänen luontainen lahjakkuutensa piirtäjänä kuvituksen ja animaation aloilla on taannut hänelle laajalti erilaisia työtehtäviä, jotka ulottuvat lastenkirjallisuudesta animaatioon ja Marmite-brändin piirtämiseen Ison-Britannian televisiossa.

Dermot on voittanut useita palkintoja, joita ovat mm. lastenkirjan kuvituksesta annettu Macmillan Prize -palkinto ja Silver Lion -palkinto mainosalan Cannes Lions International Festival -festivaaleilla. Lisäksi hän on työskennellyt sadoille kansainvälisille asiakkaille, joihin kuuluvat mm. Pentagram, Adidas, Vodafone, New York Magazine, Conde Nast, Dentsu Japan, Winkreative, GQ, The Guardian, BMW, Francfranc, SwissAir, Nickelodeon ja The Irish Times.

Lynn Bremner on Melbournessa Australiassa asuva skotlantilainen kuvittaja, joka käyttää töissään nimimerkkiä ”Salty Shoppe”. Lynnin töissä yhdistyvät usein digitaaliset ja perinteiset maalaus- ja taidepainatustekniikat, ja hänen käyttämänsä käsin luodut pintarakenteet antavat töille lämpimän, käsin kosketeltavan ainutlaatuisen ilmeen. Lynnin työt ovat rohkeita ja värikkäitä, ja hän käyttää usein lämpimiä sävyjä, joiden inspiraationa toimivat luonto ja vintage-mainokset.

Viime aikoina Lynn on työskennellyt seinämaalausten, olutpullojen etikettien ja aikakauslehtien kansien parissa, minkä lisäksi hän on osallistunut lukuisiin yhteis- ja yksityisnäyttelyihin.

Nina Fuga on Venetsiasta kotoisin oleva taiteilija, joka asuu Lontoossa. Hän hyödyntää työssään monia eri ilmaisuvälineitä piirroksista sisätilojen suuriin seinämaalauksiin. Ninan töihin ovat vaikuttaneet sekä luonto että matkustelu ja taiteilijan väsymätön kauneuden tavoittelu.

Royal College of Artin taideyliopistosta valmistuttuaan Nina on tehnyt kuvituksia muun muassa Bompianille, Faber & Faberille, Harper Collinsille ja Random House NY:lle. Hänen asiakkaisiinsa lukeutuvat kustannusalan toimijoiden lisäksi myös American Express, Bulgari, Ferrari, Max Mara, Qantas, Stella Artois ja Wallpaper*.

Zosen Bandido hyödyntää rohkeita, tasaisia väripintoja erilaisina kuvioina ja muotoina, jotka kietoutuvat toisiinsa mosaiikin tavoin. Hän maalaa yhteiskunnasta universaalin kuvan, jonka juuret löytyvät antiikin kulttuureista alkuperäiskansojen tarinoiden ja ikonografian kautta. Häneen vetoavat vanhan maailman symbolit, kuten Kolumbusta edeltävän ajan Amerikkojen kulttuureille tunnusomaiset kuvat.

Zosenille on tärkeää tuottaa julkista taidetta, joka kehittää hänen luovuuttaan. Sen lisäksi hän luo teoksia eri medioille suunnitellen painatuksia tekstiileihin ja tuottaen kuvituksia, keramiikkaa, veistoksia ja jopa performanssitaidetta.

Malin Rosenqvist on ruotsalainen kuvittaja, joka tunnetaan värikkäistä ainutlaatuisista teoksistaan, joista jokainen on piirretty käsin. Malin käyttää viivoja ja pisteitä ja tekee niiden avulla 3D-vaikutelman luovan kuvan, jonka rakenteesta käy kiittäminen hänen pikkutarkkaa lähestymistapaansa. Hän hyödyntää vain mustaa kynää ja käyttää sitten kollaasitekniikkaa ja värittää kuvat jälkikäteen.

Malin opiskeli Lucerne School of Art and Designissa Luzernissa sekä University of Arts, Crafts and Design -korkeakoulussa Tukholmassa.

Mister Adam (eli Adam Oostenbrink) on graafinen suunnittelija, taidepainaja ja design-kouluttaja Amsterdamista Alankomaista. Hänen luo studiossaan/taidepainamossaan monialaisia teoksia laajalle asiakaskunnalle. Sekä digitaalisten että analogisten tekniikoiden käytön ansiosta hänen typografiaa ja kuvioita yhdistävä tyylinsä on iskevä, värikäs, eloisa ja rohkea.

Mister Adam on työskennellyt globaaleille brändeille kuten Nikonille, TNT Worldwidelle ja Adidakselle. Sen lisäksi hän toteuttaa henkilökohtaisia projekteja, jotka ovat usein kokeellisia tutkimukseen, yhteistyöhön ja laatuun panostavia teoksia, jotka tuotetaan käsin rajoitettuina painoksina. Hänen töitään on nähty useissa julkaisuissa ja näyttelyissä.

WRK on nuoren suunnittelijakaksikon (Saksan Iserlohnissa ja Krefeldissä asuvien Damoun Tamirin ja Andrea Weberin) brändi. WRK:n studiossa hyödynnetään monia erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, kuten paperia, paperimassaa ja ruokaa, konseptiin keskittyvien leikkisten ja käsin kosketeltavien kuvien luomiseen pääasiassa mainontaa ja aikakauslehtiä varten.

WRK:n työt ovat värikkäitä, epäsovinnaisia, usein hyvin yksityiskohtaisia ja joskus rohkeita mutta poikkeuksetta hurmaavia. Kaksikon kuvat ovat huolella mietittyjä ja toteutettuja pienoismaailmoja, jotka rakennetaan erityyppisistä materiaaleista. Kun kaikki hahmot ja esineet on koottu tiettyä kuvaa varten, installaatio valokuvataan ja valokuva käsitellään sitten tietokoneella. Näin installaatiosta tulee ”oikea” kuva, jota voidaan käyttää halutulla tavalla.

Kate Gibb on työskennellyt taidejäljentäjänä ja kuvittajana painostudiossaan Lontoossa jo yli 20 vuoden ajan. Hänen työmenetelmänsä ovat pääasiassa itseopittuja ja intuitiivisia kehittyen jatkuvasti. Kaupallisesti hänet tunnetaan musiikkialbumien kansikuvituksista ja etenkin pitkäaikaisesta yhteistyöstään The Chemical Brothersin kanssa. Gibbin ei-kaupalliset työt keskittyvät tutkimaan silkkipainatusmenetelmää korostaen sille tunnusomaista tekstuurin tuntua ja hienostunutta sävymaailmaa.

Tätä joulunajan projektia varten jokainen korttimalli on ensin luotu paperille seripainatuksena. Tämä ainutlaatuinen painotuote on sitten skannattu sen muokkaamiseksi ja parantelemiseksi digitaalisesti valmiin kuvan tuottamista varten.

Owen Gildersleeve on palkittu, lontoolainen taiteilija, joka on erikoistunut käsin tehtyihin kuvituksiin, lavastuksiin ja taideohjaukseen. Hänen ainutlaatuinen, kymmenen vuoden aikana hiottu tyylinsä herättää graafiset mallit eloon varovasti käsin leikattujen kerrosten avulla ja leikkisällä valon ja varjon käytöllä.

Työskennellessään kansainvälisten asiakkaiden kanssa Owen luo kaikkea monimutkaisista paperikuvituksista ja Itä-Lontoon studiossa kuvatuista animaatioista dramaattisiin, laajamittaisiin sarjoihin, näyteikkunoihin ja installaatioihin.

Kahvan ja sisäpuolen väri

Leikkuulinja

Leikkuulinja

Foliopainatus

Koko

Koko

Kehysten tyyli

Suuntaus

Koko

Koko

Suuntaus

Väri

Koko

$X.XX

Toimitus ei sisälly hintaan

21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm

Mahtava valinta.Aloita täydellisen joulukortin suunnittelu.

Seuraavaksi voit lisätä omat kuvat ja tekstin.

10 kpl alkaen 15,93 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 37,93 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 37,93 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 18,19 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 40,19 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 40,19 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 11,70 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 13,96 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 21,15 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 43,15 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 43,15 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 23,41 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 45,41 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 45,41 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 21,15 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 21,15 € (sis. ALV:n)

Kätevä valinta.Aloita valitsemalla koko ja väri.

325 ml
1 kpl alkaen 9,38 € (sis. ALV:n)

Ikimuistoinen valinta.Valokuvakirjoja on saatavilla 7 eri kokoa.

Saatavilla kolme eri kokoa

Ajankohtainen valinta.Seinäkalentereita on saatavilla 3 eri kokoa.

1 kpl alkaen 21,15 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 25,40 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 36,63 € (sis. ALV:n)
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm

Taiteellinen valinta.Luo täydellinen canvas-taulu.

1 kpl alkaen 35,24 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 35,24 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 35,24 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 49,34 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 49,34 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 63,44 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 63,44 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 91,64 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 91,64 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 77,54 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 77,54 € (sis. ALV:n)
21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
13,9 x 10,7 cm

Mahtava valinta.Aloita täydellisen kutsukortin suunnittelu.

10 kpl alkaen 15,49 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 29,52 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 17,25 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 31,28 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 15,49 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 17,25 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 12,20 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 26,23 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 26,23 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 13,96 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 27,99 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 23,42 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 16,90 € (sis. ALV:n)
10 kpl alkaen 16,90 € (sis. ALV:n)

Mukava valinta.Saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa.

1 kpl alkaen 26,30 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 37,20 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 26,30 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 37,20 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 65,78 € (sis. ALV:n)

Kotoinen valinta.Valitse ensin koko ja painatussuunta.

1 kpl alkaen 84,53 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 107,79 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 84,53 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 107,79 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 23,67 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 20,29 € (sis. ALV:n)
1 kpl alkaen 13,52 € (sis. ALV:n)