Tekijöiden markkinat: Kansainvälisiä, naisten omistamia yrityksiä

Kansainvälinen naistenpäivä on 8. maaliskuuta ja juhlimme sitä koko kuukauden Tekijöiden markkinoilla. Meillä on ilo esitellä huolella valittu kokoelma tuotteita 30:stä, naisten omistamasta pienyrityksestä ympäri maailmaa. Selaile tämän kokoelman vaatteita, kauneustuotteita, sisustusartikkeleita ja paljon muuta. Tutustu kyseisten brändien takana oleviin naisiin ja käy heidän verkkosivuillaan ostaaksesi heidän luomuksiaan.

HOLA LUPI

Amsterdam, Alankomaat

https://www.etsy.com/es/shop/HOLALUPIart

Luonnon inspirimia uniikkeja ja värikkäitä piirroksia, maalauksia, kuvituksia ja vedoksia HOLALUPI:lta.

 • Tuoleja
 • Sinisiä laseja

Vanessa Lupi

Yrityksen omistaja ja taiteilija

“Oman yrityksen luominen taiteilijana on tärkeää, koska niin saan tilaa ja aikaa osoittaa, että pystyn luomaan uskomattomia asioita huolimatta muusta työstä vaimon, naisen ja äidin roolissani.”

Cecile’s Bath & Body

New York, New York, USA

cecilesbathandbody.net

Cecile's Bath & Body valmistaa uniikkeja kylpy- ja ihonhoitotuotteita, jotka on aina “Huolella käsinvalmistettu.”

 • Detoksifioiva, hiilenmusta saippua
 • Karitevoivaahdot

Jackie Granchamps

Yrityksen perustaja

“Kuten monet muutkin naiset olen saanut tehdä lujasti töitä saadakseni lisää itsevarmuutta. Cecile-tätini on ollut minulle tässä asiassa vankkana esikuvana, nimesin jopa yritykseni hänen mukaansa! Hän näytti esimerkkiä itseluottamuksesta ja päättäväisyydestä ja kannusti minua toteuttamaan itseäni perustaessani tämän yrityksen.”

Lagut

Barcelona, Espanja

lagutshop.etsy.com

Living Lagut! Käsintehtyjä laukkuja ja naistenvaatteita Barcelonasta, Espanjasta.

 • Kimono eläinprintillä
 • Pellavakassi

Daniela Vilagut

Yrityksen perustaja ja suunnittelija

“Pari vuotta sitten lopetin työni omistautuakseni kokonaan Lagutille. Päätös ei ollut helppo, koska jätin vakituisen työpaikkani aloittaakseni jotain epävarmaa, missä kaikki riippuisi minusta.Siihen aikaan valmistin vain laukkuja, mutta päätin ottaa brändiin mukaan vaatteita laajentaakseni yrityksen tarjontaa, ja se osoittautui hyväksi ideaksi.”

SCOTCHBONNET!

Oakland, Kalifornia, USA

heyscotchbonnet.com

SCOTCHBONNET! käsintehdyt korut ovat tunnettuja kirkkaista sävyistä, rohkeista muodoista ja huomiota herättävistä kuvioista.

 • Tiimalasi-korvakorut – Passionhedelmä
 • Karuselli-korvakorut – Merivesi

Tracey-Renee Hubbard

Yrityksen perustaja ja luova johtaja

“Kansainvälisen naistenpäivän tarkoituksena on juhlia naisten lahjakkuutta ja heidän antamaansa panosta ympäri maailman. Naisyrittäjänä minua inspiroivat naiset, jotka menestyvät liike-elämässä sisunsa, sulavuutensa ja aitoudensa ansiosta kuten Bozoma Saint John, Myleik Teele ja Shellye Archambeau.”

Swell Candle Co

San Diego, Kalifornia, USA

pinterest.com/swellcandleco

Swell Candle Co on yritys, joka valmistaa käsintehtyjä ja ympäristöystävällisiä luksuskynttilöitä ja kodin tuoksuja.

 • Liila + Mimosa kvartsilaseilla
 • Yuzu Blossom + Hinoki

Linda Scott

Yrityksen omistaja/perustaja

“Naisyrittäjyys asettaa monenlaisia haasteita, kuten rahoituksen saatavuuden turvaaminen, sosiaalisten odotusten ylittäminen, työn ja perhe-elämän sekä nais- ja vähemmistöomisteisen yrityselämän tasapainottaminen .”

Grounded Factory

Tukholma, Ruotsi

groundedfactory.com

Grounded Factory valmistaa ja suunnittelee kestäviä ja käytännöllisiä joogatuotteita.

 • Joogamatto - Merensininen
 • Joogamatto - Metsänvihreä

Iman Malberg ja Michaela Forni

Yrityksen perustaja, kumppani ja strategi

”Haluamme inspiroida naisia perustamaan yrityksiä. Tämä on ollut meille upea, hauskin ja palkitsevin haaste, mihin olemme ikinä ryhtyneet. On hienoa luoda uusia tuotteita ja nähdä, kuinka asiakkaamme käyttävät joogamattojamme löytääkseen hetken pysähtymiselle, kuntoutumiselle ja rauhoittumiselle.”

Paint House

San Francisco, Kalifornia, USA

painthousesf.com

Paint House luo merkityksellistä kauneutta käsinmaalatun vesiväritaiteen avulla.

 • Tervehdyskorttisetti - Vihreät
 • Lahjakortit

Neha Subramanian

Yrityksen perustaja ja taiteilija

“Uskon, että valinnan voima edustaa suurinta voimatyyppiä, ja se on erityisen tärkeää naisille.Naisina voimme tehdä mitä tahansa, mutta meidän on varmistettava, ettemme vertaa itseämme muiden tekemiin valintoihin. Ei ole vain yhdentyyppistä naista tai vain yhtä tyyppiä. Pitää yrittää tehdä se, mikä sopii juuri itselle, ja se pätee sekä henkilökohtaiseen - että liike-elämään!”

Umbrella Collection

Madrid, Espanja

umbrellacollection.es

Umbrella Collection suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia, räätälöitäviä tuotteita, jotka on valmistettu aidosta lehmännahasta käsityönä Espanjassa.

 • Blossom- neliskulmainen avaimenperä
 • Saltpeter-korttikotelo

Samanta Montaner Jiménez

Yrityksen perustaja

”Liike-elämä ei ole helppoa nuorelle naiselle. Monesti tuntuu siltä, ettei minua oteta vakavasti. Minulla on selkeä näkemys ammatillisesta tulevaisuudestani, vaikka tiedänkin, että minun pitää pyrkiä sinne askel kerrallaan.”

Burstea

Putot-en-Bessin, Normandia, Ranska

burstea.com

Burstea on ranskalainen teepuoti, joka on erikoistunut ainutlaatisiin makuelämyksiin.

 • Bancha-vihreä tee
 • Island Rooibos -infuusio

Melodie Grand

Yrityksen perustaja

“Ihailen vahvoja naisia, jotka puolustavat oikeuksiaan jopa silloin, kun he ovat monimutkaisessa poliittisessa tilanteessa, kuten esimerkiksi pakistanilainen naisoikeusaktivisti Malala Yousafzai.”

The Yukon Soaps Company

Mayo, Yukon, Kanada

yukonsoaps.com

The Yukon Soaps Company valmistaa luonnollisia saippuoita ja hyvinvointituotteita, jotka kunnioittavat alkuperäiskansojen tapoja tuntea ja olla, käyttäen boreaalimetsästä kerättyjä kasveja ja tukien yhteisöään.

 • Eteeriset öljysekoitukset
 • Alkuperäiskansojen taidesaippuat

Joella Hogan

Toimitusjohtaja

”Alkuperäiskansan edustajana ja pienestä yhteisöstä peräisin olevana yrittäjänä olen kohdannut monenlaisia haasteita hyvinvointialan markkinoille pääsyn vaikeudesta toimitusketjun ongelmiin. Olen kuitenkin aina haaveillut sivubisneksestä, joka olisi yhdenmukainen arvojeni kanssa, ja yhdistäisi rakkauteni tieteeseen ja intohimoni kulttuuriani kohtaan sekä haluni oppia perinteistä parantamista.”

Flabelus

Madrid, Espanja

flabelus.com

Flabelus on maaginen maailma, missä klassisen kirjallisuuden hahmot herättävät nykyaikaiset tohvelit eloon. Siksi sanomme, että Fabelus on ‘sydämellinen tohvelibrändi.’

 • Wendy-tohveli
 • Elinor-tohveli

Beatriz de los Mozos

Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja

“Päätin seurata sydämeni ääntä nuoresta iästäni ja kokemattomuudesta huolimatta ja luotin siihen, että pystyn luomaan tämän tuotemerkin tyhjästä ja että voin tehdä sen, koska olen nainen.”

Happy Day Design Co.

Orlando, Florida, USA

happydaydesign.co

Happy Day Design Co. on Orlandossa perustettu suunnittelustudio ja myymälä, joka pyrkii inspiroimaan iloa ja vaikutusmahdollisuuksia luovuuden avulla.

 • Have a Happy Day -sateenkaaritarra
 • Ostoskassi

Jennifer Slogar

Yrityksen perustaja

”Kärsin jatkuvasti huijarisyndroomasta. Aina on joku, joka myy enemmän tuotteita kuin minä, tai jolla on enemmän seuraajia kuin minulla, mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Viime kädessä pyrin olemaan oma, aito itseni ja toivon, että asiakkaani näkevät, että teen tätä silkasta intohimosta.”

Catherine Davis Designs

Halifax, West Yorkshire, Yhdistynyt kuningaskunta

etsy.com/uk/shop/CDdesignsUK

Olen Catherine Davis, yorkshireläinen kuviosuunnittelija, kuvittaja ja kirjailija. Autan yrityksiä myymään tuotteitaan luomalla kaupallisia, trendikkäitä malleja ja piirroksia.

 • Räätälöity, personoitu koti (talo) Digitaalinen kuvitus
 • Sitruunatarha-muki

Catherine Davis

Piirtäjä ja yrityksen perustaja

”RAKASTAN oman yrityksen pyörittämistä! Olen luonut kontakteja moniin muihin naisyrittäjiin vuosien kuluessa, ja heidän neuvonsa ja tukensa on ollut korvaamatonta. Suurin haasteeni on tällä hetkellä sukkulointi yritykseni ja lasteni kotikoulutuksen välillä. Naiset ovat mielestäni aina olleet hyviä sopeutumaan muutoksiin nopeasti.”

My Shade & Texture

Tampa, Florida, USA

shopmyshadeandtexture.square.site

Luonnonmukaisia kauneudenhoitopalveluja ja-tuotteita

 • Shade Babe -matkakassi
 • Shade Babe -valikoitu mallisto

Pam Thompson

Yrityksen omistaja

"Minua inspiroivat mustat naiset, jotka taistelevat voittaakseen takaisin heille kuuluvan kauneudenhoitoalan. Kauneudenhoitoalan suurimpana kuluttajana kohtaamme monia esteitä perustaessamme yrityksen. On niin paljon ihmisiä, jotka auttoivat minua, joten haluan myös auttaa niitä, jotka tulevat jäljessäni .”

KYRIA Creations

Lyon, Ranska

etsy.com/shop/KyriaCreationsShop

KYRIA Creations on ranskalainen, ajaton korubrändi, joka on suunniteltu elämän eri tilanteisiin.

 • Kullan- tai hopeanvärinen sydänkaulakoru
 • Kullanvärinen kaulakoru ja rannekoru makeanvedenhelmillä, ruostumatonta terästä

Fanny

Yrityksen perustaja

“Naisten on usein vaikeaa kuvitella itsensä yrittäjäksi, mutta on erittäin palkitsevaa uskaltaa perustaa oma yritys. Nainen siinä kuin kuka tahansa muukin pystyy sitoutumaan ja saavuttamaan hienoja asioita.”

Dreamland Clothing

Dundee, Skotlanti

dreamlandclothing.co.uk

Tervetuloa Dreamlandiin. Meillä on hauskoja ja värikkäitä printtejä jokaiselle.

 • Aikuisen haalarit - Planet Dreamland
 • Lasten haalarit - Koot

Nti Ruby Coyne

Yrityksen perustaja

"Olen ylpeä siitä, että olen naisyrittäjä, jonka tuotemerkillä on kahdeksan eri mallistoa. Kansainvälinen naistenpäivä on loistava hetki juhlia ja antaa tunnustusta kaikille niille naisille, jotka ovat tuolla jossain toteuttamassa haavettaan omalla tavallaan! Ajat ovat muuttumassa, enkä voisi olla onnellisempi siitä, että minulla on pieni, itsenäisesti toimiva tuotemerkki, joka ei seuraa mitään sääntöjä tai trendejä. Keskitymme van hauskanpitoon.”

Low Key Design Canada

Cambridge, Ontario, Kanada

etsy.com/ca/shop/LowKeyDesignCanada

Käsintehtyjä, personoituja tuotteita parhaalle ystävällesi.

 • “Soittakaa jästeilleni” -merkki
 • “Mene telttailemaan” -merkki

Melissa Drieman ja Kinsey Winger

Yrityksen omistajat

“Kun perustimme yrityksemme törmäsimme monenlaisiin haasteisiin. Tavarantoimittajat eivät ottaneet meitä vakavasti, koska olemme nuoria naisia, mutta viimeisten kolmen vuoden aikana olemme selättäneet nuo haasteet ja kehittäneet positiivisempia suhteita. Parasta paikallisen pienyrityksen omistajuudessa on mahdollisuus käyttää foorumiamme tukemaan muita naisten omistamia yrityksiä. Yhteisömme inspiroi meitä!”

FOR SAINT CLEMENTS

Lontoo, Englanti

forsaintclements.com

Jotkut asiat saavat hymyn kasvoillemme: tuoreet appelsiiniviipaleet kuumana kesäpäivänä; kevään ensimmäinen vaaleanpunainen kukinta; kypsien mansikoiden tuoksu. Näiden hetkien vangitseminen kodintavaroihin ja tunnelmanluojiin on intohimoprojektimme.

 • Strawberry Me in Petal -litteä lasinalunen
 • Signature Citrus Tiered -korualusta

JJ

Yrityksen perustaja

“Oman yrityksen pyörittämisessä olen ollut yllättynyt ympärilleni kertyneestä naisten verkostosta eli muista naisyrittäjistä ja suunnittelijoista, jotka ovat aina mukana inspiroimassa ja tukemassa. Olen hyvin kiitollinen siitä.”

Indie & Harper

Mornington Peninsula, Victoria, Australia

indieandharper.com

Indie and Harper verkkokorukauppa. Teemme tiivistä yhteistyötä ympäri maailmaa olevien käsityöläisten kanssa, jotka auttavat meitä suunnittelemaan ja valmistamaan upeat korumme.

 • Ametistin kyynel -kuparisormus
 • Puolikierteellinen Navajo-turkoosisormus

Cathy Bethune

Yrityksen omistaja ja perustaja

“Kaikkein vaikeinta oli suunnitella ja pyörittää uutta yritystä kahden pienen lapsen äitinä. Indie and Harper -nimi on annettu kahden ensimmäisen lapseni mukaan!”

Studio 404 Paper

Tampa, Florida, USA

studio-404.com/shop

Studio 404 on tarinoihin keskittynyt paperikauppa.

 • Kuki siellä mihin sinut on istutettu -printti
 • Kirsikankukka-tervehdyskortti

Angelica Yarde

Yrityksen perustaja

“Nicole Walters ja hänen matkansa ovat aina inspiroineet minua yrittäjänä ja äitinä. Hänen positiivisuutensa on tarttuvaa, ja hän todella ymmärtää, mitä yritykselle omistautuminen tarkoittaa.”

Det Gyldne Blad

Birkerød, Tanska

shop-detgyldneblad.com

Det Gyldne Blad on tanskalainen taidemaailma hassuine keksintöineen, piirroksineen ja käsin ommeltuine nukkeineen.

 • Rakastan koiraani ja takkiani -postikortti
 • Hra Punarinta kotonaan - Piirros

Stephanie Donsø

Taiteilija ja yrityksen omistaja

“Kansainvälinen naistenpäivä on yksi päivä vuodesta, johon todella kiinnitän huomiota. Ajattelen kaikkia naisia, jotka ovat astuneet esiin ja taistelleet asiansa puolesta sekä ennen omaa aikaani että minun elämäni aikana. Naiset ovat aina inspiroineet minua. Pystyn samaistumaan heihin.”

Lace Brick Design

Calgary, Alberta, Kanada

lacebrickdesign.com

Lace Brick Design on retkeily elämäntapana -brändi naisille.

 • Peak+Pine+Pacific Crew
 • Turkoosi kalanruoto -kaulakoru

Jackie Chemelli

Yrityksen perustaja

”Naisia näkyy harvoin retkeilylliseen elämäntapaan liittyvissä asioissa, joten päätimme täyttää markkinaraon tarjoamalla paikallisesti suunniteltuja, laadukkaita tuotteita, jotta reipasta ulkoilua arvostavat naiset voivat paremmin toteuttaa intohimoaan. Tuotteemme ja tuotemerkkimme voimaannuttavat intohimoisia, rohkeita ja kilttejä naisia!”

What Tess Makes

Melbourne, Victoria, Australia

etsy.com/au/shop/WhatTessMakes

What Tess Makes on verkkokauppa, joka myy paperitaidetta, kangastuotteita ja räätälöityjä lahjoja. Se auttaa meitä tuomaan iloa elämämme tärkeille ihmisille pienillä eleillä.

 • Kiitollisuuspäiväkirjasetti
 • Jeepney-kortti (Wonder Woman)

Tess Angala

Yrityksen omistaja

“Luovuus on auttanut minua olemaan parempi vaimo ja äiti. Viimeisten 25 vuoden aikana olen ollut työssä, työttömänä ja nyt itsetyöllistettynä. Ei ole helppoa pyörittää yritystä yksin. Olen joutunut toiminaan monessa roolissa. Äitini inspiroi minua olemaan vahva ja itsenäinen nainen. Omistetaan tämä päivä niille naisille, jotka ovat raivanneet meille tietä.”

Loki & Co

Brisbane, Queensland, Australia

lokicohome.com

Loki & Co. tarjoaa jokaiselle kodille ympäristöystävällisiä ja laadukkaita pellavatuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

 • Sinapinkeltainen, pellavakankainen pussilakanasetti
 • Kauranvärinen, pellavakankainen lakanasetti

Jasmine Faapito

Yrityksen omistaja

“Kansainvälinen naistenpäivä antaa minulle syyn juhlistaa eri elämänvaiheissa olevia ja erilaisista taustoista tulevia naisia. Naiset asettavat itselleen korkeat tavoitteet pystyäkseen hoitamaan kaiken, mutta unohtavat usein olla läsnä ja arvostaa saavuttamiaan asioita. Joudun itsekin jatkuvasti muistuttamaan itseäni näistä asioista.”

natur-verliebt

Egestorf, Saksa

natur-verliebt.de

Olemme pieni yritys Saksan kauneimmalta alueelta, Lüneburger Heidestä, ja valmistamme herkkuja käsin poimituista raaka-aineista. Missiomme on valmistaa rakkaudella paikallisia tuotteita asiakkaillemme.

 • Appelsaft-omenamehu
 • Spritzerle-seljanmarjamehu

Julia Unger-Heitmann

Yrityksen perustaja ja omistaja

“Olen iloinen voidessani päättää asiat itse! On edelleen iso haaste puolustaa paikkaansa naisena, mutta pidän siitä. Filosofiani on “tee se.” Ellen edes yritä, voin vain arvailla lopputulosta.”

WawaWools

Clermont-Ferrand, Ranska

etsy.com/shop/WawaWools

WawaWoolsin avulla voit luoda räätälöityjä koriste-esineitä mihin tahansa tilaisuuteen villasta ja eukalyptuksesta.

 • Eläin/Neulontamalli
 • Valokuvapidike / Kasvikollaasi personoidulla kaiverruksella

Laura Victor

Yrityksen perustaja ja johtaja

“Olen aina halunnut luoda oman yrityksen, mutta se ei ole helppoa. Pelkkä naisen ja äidin roolikin on jo sinänsä haasteellista. Mathilde Lacombe, Aime-brändin perustaja, on toiminut roolimallinani monen vuoden ajan tässä asiassa.”

Ecobeech Products

Melbourne, Victoria, Australia

ecobeechproducts.com.au/collections

Ylellinen, australialainen kasvipohjainen ihonhoitotuotemerkki, joka on erikoistunut kolmivaiheisiin ihonhoito- ja matkapakkauksiin.

 • Nourish Skin Treatment -kokoelma
 • Rejuvenate Daily Skincare -kokoelma

Nicole Crotty

Yhteisomistaja

”Vaikeinta aloittaessamme oli keskittyä siihen, mitä olimme tekemässä. Meillä oli vain intohimomme ja usko itseemme ja tuotteeseemme. Meidän piti oppia kaikki samalla kun teimme pitkiä työpäiviä päivätyössämme. Se vaati sitoutumista ja omistautumista, vaikka se oli todella raskasta ja turhauttavaa. Olemme vasta toteuttamassa unelmaamme, mutta uskomme saavuttavamme sen.”

MooriSew

Frankfurt, Saksa

www.etsy.com/de/shop/MooriSew

Myyn MooriSew-yrityksessäni itse ompelemiani tuotteita. Asiakkaiden toiveet ovat lähellä sydäntäni, ja valmistan tuotteita lähinnä tilauksesta. Siten luon uniikkeja tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

 • Pussukat
 • Personoidut tietokonelaukut

Michelle Rohloff

Yrityksen perustaja

”Suomalaiset poliitikot Sanna Marin, Li Andersson ja Maria Ohisalo inspiroivat minua. He osoittavat, ettei hallituksen tarvitse olla vain miesten johtamia vaan naiset ovat aivan yhtä päteviä.”

The Lettering Studio

Markham, Ontario, Kanada

theletteringstudio.com/collections

The Lettering Studio tarjoaa kalligrafiapalveluja ja käsin kirjoitettuja, räätälöityjä lahjoja juhlistamaan elämän eri etappeja.

 • Puiset pääsiäiskoritunnisteet
 • Kasvimerkit

Barbara Kua

Yrityksen omistaja

“Usein luullaan, että kotitekoiset, yleensä naisten pyörittämät yritykset on perustettu vain hauskaksi ajankuluksi lisätulojen ansaitsemiseksi. Oman pienyrityksen pyörittäminen on parantanut ansaintamahdollisuuksiani, mihin en olisi pystynyt entisessä työssäni.”

Emmy Boo

Catania, Italia

emmyboo.it

Emmy Boo -tuotemerkki on sekoitus ylellisyyttä, minimaalisuutta ja nykyaikaisuutta, joka valmistaa laukkuja, asusteita ja vaatteita välimerelliseen tyyliin. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista, hienoista kankaista ja toscanalaisesta nahaista.

 • Bloom-toppi – Väri: Kaviaari
 • Mama-laukku – Väri: Bougainvillea

Claudia Evelina Antichi

Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja

“Kansainvälinen naistenpäivä on jatkuva muistutus minulle. Vuosien taistelu ja vaatimukset ovat antaneet minulle ja kaikille maailman naisille mahdollisuuden saada kunnioitusta ja vapautta, joka on jo pitkään evätty meiltä. Yrittäjyys merkitsee minulle juuri sitä.”

Augustine Amsterdam

Amsterdam, Alankomaat

augustineamsterdam.com

Augustine Amsterdam syntyi halusta luoda täydellisen istuva uimapuku ympäristöä kunnioittaen. Tämä tarkoittaa hidasta muotia kestävällä tuotantoprosessilla, jossa käytetään 100 % kierrätettyjä lankoja.

 • Kolmionmuotoinen bikinin yläosa ja korkeavyötäröinen bikinin alaosa
 • Klassinen uimapuku

Maja Krstic

Yrityksen perustaja

“Huolimatta selkeästä visiostani siitä, miltä halusin brändini näyttävän, kymmenen vuoden työkokemuksen vaihtaminen startup-yrittäjyydeksi ei ollut helppoa. Minulla oli omat epäilykseni asiasta ja olin epävarma. Pystynkö siihen yksin? Entä jos epäonnistun? Juuri nämä tuntemukset saivat minut työskentelemään vielä kovemmin ja ovat luoneet Augustinuksesta sen yrityksen, mikä se on tänään.”

Osta Create & Cultivate -verkkokaupasta

Los Angeles, Kalifornia, USA

shop.createcultivate.com

Huolellisesti suunnitellut ja välttämättömät tuotteet naiselle, joka tekee kaikkea. Luotu työhön. Nautittavaksi vapaa-aikaan.

 • Jaclyn-laukku
 • Kannettava lompakko renkaalla

Jaclyn Johnson

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja

”Juhlimme C & C:ssä naisten urakehitystä vuoden jokaisena päivänä, emme pelkästään Kansainvälisenä naistenpäivänä. Naisomisteisena pienyrityksenä tiedämme, mitä muut naisten omistamat yritykset käyvät läpi, joten haluamme olla mukana auttamassa niitä ja todistaa, että yhteistyö kilpailun sijaan on paras tapa kehittää yritystä.”

Aïya

Chicago, Illinois, USA

aiyacandleco.com

Aïya Candle Co. on ylellisiä kynttilöitä valmistava yritys, joka haluaa tarjota aitoja kokemuksia ja mahdollisuutta herkistyä ja kuunnella sisintämme.

 • Faïrouze-kynttilä
 • Faïrouze-tuplasetti

Hayet Rida

Perustaja

“Luodessani tämän tuotemerkin halusin sen olevan tuotteen lisäksi täydellinen kokemus, joka ei perustu vain omille näkemyksilleni vaan myös vahvalle mustien naisten tiimille. Palkkaan jokaiseen tuotannonvaiheeseen pelkästään mustia naisia. Jokainen tuote syntyy omasta herkkyydestämme ja luottamuksesta itseemme.”

Studio Tweelink

Hertogenbosch, Alankomaat

tweelink.nl

Studio Tweelink on kaksoissisarusten Tineken ja Marieken perustama suunnittelustudio, joka yhdistää kaksi täysin vastakkaista luovaa voimaa sisustuksen ja tuotteiden suunnitteluun.

 • Kelluva kattokruunu

Tineke ja Marieke Willems

Design Duo

“Elämä nykypäivän maailmassa on vaativaa: sinun on onnistuttava työssäsi, lastesi äitinä, parisuhteessasi ja sosiaalisessa elämässäsi. Se on mahdollista vain, jos suhtaudut intohimoisesti siihen, mitä teet. Koska naisen on kaikkea muuta kuin helppoa pyörittää yritystä.”