Siirry suoraan pääsisältöön

Luonnonkuituiset käyntikortit

Luo korteilla rustiikkinen vaikutelma paperin hienoisen epätasaisen värin ja pinnan ansiosta. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kortin koko on 85 x 55 mm.
  • Painetaan 260 g/m²:n paperille, jossa on hienoisen epätasainen väri ja pinta.
  • Vakiomalliset kulmat.
  • Käsituntuma: kierrätetty paperi.

Haluatko erottua tyylikkäästi muista? Harkitse luonnonkuituisia käyntikorttejamme, joiden ainutlaatuinen paperilaatu antaa korteille mielenkiintoisen ilmeen. Pinnoittamattomassa, luonnonvalkoisessa paperissa on tummempia kuituja sisältävä hienoisen epätasainen väri ja pinta, jotka antavat paperille orgaanisen, luonnollisen ilmeen. Jos harkitsit kraft-paperia mutta haluaisit löytää yksilöllisemmän paperivaihtoehdon – tai jos sinulla on tapana kirjoittaa korttiin käsin – tämä paperi sopii sinulle mainiosti.

Oletko valmis suunnittelemaan omat luonnonkuituiset käyntikorttisi? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää mallinlataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Kun olet löytänyt itseäsi miellyttävän mallipohjan, voit lisätä käyntikorttiin kaikki haluamasi yksityiskohdat ja tiedot. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Korttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle heti. Luonnonkuituiset käyntikorttisi saapuvat valmiina käyttöön.

VistaPrintin valikoimassa on Luonnonkuituiset käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit