Siirry suoraan pääsisältöön

Mattapintaiset, laminoidut käyntikortit

Suojaa käyntikorttejasi naarmuilta, tahroilta ja kulumiselta lisäämällä niihin sileä laminointipinnoite. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 85 x 55 mm
  • Pinnoitettu 350 g/m² -paperi
  • Puolimattapinta
  • Vakiokulmat
  • Käsituntuma: Aikakauslehden pinta

Jokainen esittäytyminen on tilaisuus luoda kestävä vaikutelma. Mattalaminoitujen käyntikorttien ansiosta yhteystietosi näyttävät aina teräviltä ja ammattimaisilta. Me lisäämme erityisen pinnoitteen käyntikorttisi molemmille puolille. Yhdessä sileän puolimattaviimeistelyn kanssa tämä laminointi tarjoaa ylimääräisen pinnan, joka suojaa korttiasi naarmuilta, tahroilta ja jopa muutamalta vesipisaralta. Lopputulos on jämäkkä ja miellyttävältä tuntuva kortti, joka kestää käytössä pitkään.

Oletko valmis suunnittelemaan omat mattalaminoidut käyntikorttisi? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan – tai siirrä oma mallisi palveluumme. Voit muokata kortista mieleisesi lisäämällä kaikki haluamasi yksityiskohdat – tekstin, kuvat ja muut elementit – ennen korttien ammattimaista painatusta ja lähetystä sinulle. Laatikollinen käyntikorttejasi saapuu viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Mattapintaiset, laminoidut käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit