Loading...

Pidä karvainen ystäväsi ruokittuna ja nesteytettynä tämän yksilöllisen lemmikkikulhon avulla.

– Kaksinkertaista 18/8 ruostumatonta terästä – Pitää veden kylmänä – 18,5 x 7,5 cm – Paino 510 g – Tilavuus 1 242,1 ml

Hoito-ohje: Ei sovellu pestäväksi astianpesukoneessa. Pese käsin pehmeällä liinalla tai sienellä ja miedolla astianpesuaineella.

Miellyttävä ateria-aika Tämä personoitu lemmikkikulho ei ole pelkkä ruokakippo vaan myös tyylikäs lisätarvike, joka kertoo kotisi eläinrakkaasta ilmapiiristä. Kaksinkertaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruokakippo kestää vilkkaimpiakin lemmikkejä ja pitää ruoan ja veden juuri sopivassa lämpötilassa. Näyttävä sublimaatiopainatus erottaa kulhon muista ja pitää painatuksen kirkkaana huolimatta sen säännöllisestä pesusta astianpesukoneessa. Käytännöllinen ja kestävä kulho on ihanteellinen lahja lemmikkieläinten ystäville, joille tuotteiden toiminnallisuus ja yksilöllisyys on tärkeää.

Kestävä ja tyylikäs 510 g:n painoinen ruokakulho yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden täydellisesti. Ruokaturvallisuudestaan ja lujuudestaan tunnettu 18/8 ruostumaton teräs antaa kulholle vankan tuntuman, sillä sen sisä- ja ulkokerrosten paksuus on 0,5 mm. Kulhon tilavuus on 1 242,1 ml, joten se sopii täydellisesti reilummillekin ruoka-annoksille tai varmistamaan lemmikille raikkaan veden saanti ympäri vuorokauden. Kevytrakenteinen kulho sopii sekä kotiin että matkoille, joten lemmikkisi ei ikinä tarvitse tyytyä vähempään reissussakaan.

Helppo suunnittelu Suoraviivainen muokkausprosessimme on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja takaa juuri sinulle ja rakkaalle kumppanillesi räätälöidyn lopputuotteen. Ja jos tarvitset apua, asiantuntijamme ovat klikkauksen päässä. Helposti muokattava ja yksilöllinen ruokakulho on paitsi välttämätön ruokailuväline myös osoitus rakkaudesta ja huolenpidosta lemmikkiä kohtaan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit