Loading...

Alumiininen vesipullo karabiinilla – 770 ml

Sulkurenkaalla ja kierrekorkilla varustettu juomapullo kulkee kätevästi mukana eikä vuoda. Saatavana useissa eri väreissä. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koristelu
Väri
Määrä
 
Aloita suunnitteluOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Mukauta käytännöllinen lahjatuote, jota ihmiset käyttävät joka päivä.

– Yksiseinäinen alumiinirakenne – Karabiinihaalla varustettu kierrekorkki (karabiinihaka ei sovellu kiipeilyyn) – Tilavuus 770 ml

Koristelu:
Yksivärinen painatus (tampopainatus)
Neliväripainatus (mustesuihkupainatus) Laserkaiverrus

Nesteytys kuntoon tien päällä
Brändätyille juomapulloille on aina käyttöä. Ne ovat ihanteellinen lisävaruste kuntosalille, patikkaretkelle tai jopa kotikäyttöön. Uudelleenkäytettävistä juomapulloista on tullut olennainen osa arkea, mikä tekee niistä loistavan vaihtoehdon yritysimagon, seuran tai aatteen esittelemiseen.

Käytännöllinen malli
Tässä mallissa on mukana kätevä karabiinihaka, jonka avulla voit kiinnittää pullon vaikkapa laukkuusi tai rinkkaasi. Ja vaikka heittäisitkin pullon laukun pohjalle, tekninen kierrekorkki takaa, ettei pullo vuoda. 770 ml:n tilavuus auttaa sinua pitämään nestetasapainon kunnossa liikkeellä ollessasi.

Interaktiivinen suunnittelustudio
Suunnittelustudiomme avulla voit muokata pullon mieleiseksesi. Voit muuttaa logon kokoa ja lisätä haluamasi yksityiskohdat, kuten kuvat ja tekstit. Jos haluat apua suunnitteluprosessin aikana, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit