Loading...

Personoidut mukit

Mukit omalla painatuksella ovat oiva tapa saada brändillesi näkyvyyttä. Kaiverretut tai painetut mukit sopivat vaikka toimistolle. Brändätyt mukit ovat myös oiva mainostuote – anna lahjaksi mukit, niin yrityksesi nimi pysyy näkösällä joka kulauksella.

2 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
2 tulokset


-

Suunnittele oma muki, jossa on logosi tai viestisi.

Haluatko luoda valokuvamukin, joka todella on itsesi näköinen? Tai haluatko suunnitella personoidut mukit kaikille työntekijöillesi? Entäpä miltä kuulostaa brändätty lahja, joka muistuttaa sekä vakioasiakkaitasi että uusia mahdollisia asiakkaita yrityksesi olemassaolosta? VistaPrintin personoidut mukit ovat tyylikäs valinta käyttötarpeistasi riippumatta.

Oman mukin suunnittelu on helppoa! Lataa interaktiiviseen suunnittelustudioomme oma logo tai malli tai kokeile eri vaihtoehtoja uuden mallin luomiseen. Jos satutkin tarvitsemaan apua prosessin aikana, suunnittelijamme ovat tavoitettavissasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Totta kai. Hyväksyttyjä tiedostomuotoja ovat .jpg, .png, .pdf, .ppt ja .ai.

Siihen on muutamia eri vaihtoehtoja. Mallistossamme on monia yksivärisiä painettuja mukeja. Tarjoamme myös täysväripainatusta sekä laserkaiverrettuja vaihtoehtoja. Mukautetut mukit ovat ihanteellisia mainoslahjoiksi, kun taas laserkaiverrus on vähän arvokkaampi vaihtoehto.

Valikoimassamme on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien keraamiset ja muoviset mukit sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukit. Voit selata mukivalikoimaa materiaalin perusteella löytääksesi sen mitä etsit.

Mukien tilavuus vaihtelee 200 ml ja 590 ml välillä. Käytä tilavuus-suodatinta nähdäksesi eri kokovaihtoehdot.

Kyllä. Valikoimassamme on valokuvamukeja joita voidaan tilata yksittäin – tämä on ihanteellista, jos haluat suunnitella ainutlaatuisen, yksittäisen mukin. Muita mukeja koskee suurempi vähimmäistilausmäärä, mikä soveltuu paremmin mainoslahjatilauksiin.