Loading...

Termosmukit ja -pullot

Personoidut mukit ja pullot tekevät lempijuomasi nauttimisesta tyylikkään hetken – lisäksi ne sopivat hyvin mainoskäyttöön. Suunnittele omasi interaktiivisessa suunnittelustudiossamme. Tyylikkäät mukit toimitetaan käyttövalmiina.

Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin


  Personoidut termosmukit ja -pullot tuovat logosi näkyviin julkisille paikoille.

  Termosmukissa tai -pullossa lempijuomasi on aina käden ulottuvilla, ja lisäksi ne kasvattavat logosi näkyvyyttä. Logolla varustetut termosmukit ovat erinomaisia lahjoja, joita voi jakaa messuilla ja varainkeruutilaisuuksissa – tai antaa kiitokseksi työntekijöille niin, että he voivat hörppiä toimistolla teetä ja kahvia brändätystä mukista. Lisäksi voit suunnitella personoidut termosmukit lahjaksi ystäville ja läheisille.

  Käyttötarkoituksesta riippumatta termosmukit ja -pullot tuovat logosi esiin tyylikkäästi. Oman mukin suunnitteleminen interaktiivisessa suunnittelustudiossamme on helppoa – voit ladata ja esikatsella malleja ja lisätä niihin erilaisia yksityiskohtia. Jos tarvitset asiantuntijan apua, suunnittelijamme ovat tavoitettavissa kellon ympäri. Me hoidammekin loput – ikioma pullosi tai mukisi toimitetaan sinulle viimeisen päälle käyttövalmiina.

  Usein kysyttyä

  Suurin osa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai muovista, mutta valikoimassamme on myös keraamisia ja alumiinista tai silikonista valmistettuja vaihtoehtoja.

  Mukien koko vaihtelee 150 ml ja 500 ml välillä. Selaa pullovalikoimaa tilavuuden perusteella, niin löydät juuri etsimäsi – tai tutustu tuotesivun tietoihin löytääksesi juuri sopivan pullon.

  Totta kai. Voit ladata tiedostoja seuraavissa muodoissa: .pdf, .ai, .jpeg, .png ja .ppt.

  Joitakin tuotteita, esim. tulppaanimukeja, voi tilata yksittäin. Mutta jos tilaat mainoskäyttöön useampia kappaleita, kappalehinta laskee sitä mukaa, mitä useampia mukeja tilaat.

  Ilman muuta. Jotkut pullot jopa pitävät juomasi lämpimänä – tarkasta ominaisuudet valitsemasi pullon tuotesivulta.