Käyntikorttitarrat

Muunna mikä tahansa esine alustaksi yrityksesi markkinointiin.

  • 87 x 49 mm, painettu valkoiselle paperille
  • Tutustu nelivärisiin, toimialakohtaisesti ryhmiteltyihin valmiisiin malleihimme
  • Suunnittele yksilöllinen painatus omalla nimellä, logolla ja yhteystiedoilla
  • Lisää kansioihin, paketteihin, lahjoihin tai mihin tahansa

Valitettavasti mallipohjaan ei ole saatavilla seuraavia valintoja:

Pysty- tai vaakamalli
Vaakasuuntainen
Pystysuuntainen
Materiaali
Matta
Kiiltävä
Määrä
Hinta 52,01 € ...

Hinnat sisältävät ALV:n

Tuotetiedot

Materiaalit, leikkausvarat, marginaalit ym.

Tämä käyntikortti näkyy ja jää näkyville.

Etsitkö uusia tapoja esitellä yritystäsi ja pysyä ihmisten mielissä?

Itse suunnitelluilla käyntikorttitarroilla kiinnität asiakkaiden huomion aiempaa tehokkaammin. Tee pysyvä vaikutus. Näitä tuotteita voit vaikkapa liimata tulostettuun ansioluetteloon tai yhteistyötarjoukseen tapahtumissa ja tapaamisissa. Nämä kestävät, helposti kiinnitettävät käyntikorttitarrat antavat ammattimaisen ilmeen myös kirjekuorille, pakkauksille ja muille tarvikkeille. Valitse mallipohja kattavasta valikoimastamme tai lataa oma mallisi. Käyntikorttitarrojen mallin voi valita yhteensopivaksi painettujen käyntikorttien kanssa. Vaihtoehtoisesti voit tilata vain 10 tarran erän ja kokeilla aivan uudenlaisia käyntikorttimalleja.

Usein kysytyt kysymykset

K: Voinko tilata näytekappaleita?
V: Valitettavasti emme voi lähettää näytteitä ennen tuotteen tilaamista. Jos olet silti kiinnostunut kokeilemaan tiettyä mallia, sinun kannattaa tilata sitä minimimäärä – 10 kappaletta. Näin varmistat, että malli on mieleisesi, ennen kuin tilaat suuren määrän tarroja.

K: Kumpi käyntikorttitarrapaperi sopii minulle paremmin: matta vai kiiltävä?
V: Yleensä kysymys on puhtaasti makuasiasta. Jos kuitenkin aiot kirjoittaa tarraan jotakin myös käsin, kannattaa ainun valita mattapintainen tarra. Ei tarvetta lisäteksteille? Katseen vangitseva kiiltävä tarra voi sopia sinulle paremmin.

K: Voinko tilata itselleni mukautetun mallin?
V: Kyllä. Napsauta kohtaa "Anna meidän auttaa mallisi kanssa" mukautettujen käytökorttien sivulla ja lähetä pyyntösi. Asiantuntevat suunnittelijamme luovat kaiken, mitä tarvitset.

K: Voinko käyttää omaa malliani?
V: Kyllä. Kun olet valinnut haluamasi suuntauksen, korttipinnan ja lukumäärän, napsauta "Aloita suunnittelu" -painiketta. Tämän jälkeen voit ladata käyntikorttitarrasi mallin palveluumme.

K: Näenkö, miltä malli näyttää, ennen kuin viimeistelen tilauksen?
V: Kyllä. PDF-tiedostoille käytössäsi on vedosominaisuus, jonka avulla näet, miltä personoitu käyntikorttitarrasi näyttää tulostettuna. Näin voit korjata mahdolliset virheet ennen tilauksen tekemistä. Napsauta yläpalkin Vedokset-painiketta suunnittelusivulla.

Taattu tyytyväisyys
Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.