Yrityksesi monipuoliseen mainostamiseen
Oletko yritysasiakas? Katso hinnat ilman ALV:tä tämän sivun alareunasta.

Voit hyödyntää vain yhden alennuskoodin per tilaus. Säästämäsi summa näytetään ostoskorissasi. Alennusta ei voi saada toimituskuluista, veroista, sähköisistä tuotteista ja palveluista tai aiemmista tilauksista, ellei toisin mainita. Toimituksesta ja tuotepäivityksistä saattaa aiheutua lisäkuluja, ellei toisin mainita. Ilmaistarjoukset koskevat ainoastaan kunkin tuotteen minimitilausmäärää ja enintään 2 tuotetta per tilaus.

 
 

Alennuskoodisi on aktivoitu:

Käytä
Voit hyödyntää vain yhden koodin per tilaus.
 
 
Onko sinulla alennuskoodi?
 
Alennuskoodisi on aktivoitu
Onko sinulla eri alennuskoodi?
Sulje
 
 

Tarrat

 

Herätä huomiota viestilläsi

  • Useita eri muoto- ja tyylivaihtoehtoja
  • Suunnittele hetkessä ja saat tuotteet kotiin jopa 3 päivässä
  • Käteviä niin koti- kuin toimistokäyttöön
Yksilöllisesti painetut tarrat

Puskuritarrat


Puskuritarrat
1 kpl alkaen 8,99 € (sis. ALV:n)
Näytä suosikkijoukkueesi tai järjestön kannatus tai käytä muuhun tarkoitukseen. Valitse soikea tai suorakulmion muotoinen tarra. Painetaan kestävälle, itseliimautuvalle vinyylilevylle.

Käyntikorttitarrat


Käyntikorttitarrat
1 arkki alkaen 8,99 € (sis. ALV:n)
Anna yrityksellesi näkyvyyttä kansioihin, toimistotarvikkeisiin ym. kiinnitettävillä käyntikorttitarroilla. Valitse malli, joka sopii yhteen käyntikorttisi kanssa tai valitse tuhansia muita malleja käsittävästä valikoimasta.

Tarrat


Tarrat
1 arkki alkaen 8,99 € (sis. ALV:n)
Suunnittele nämä tarrat mieleiseksesi ja käytä miten haluat – mahdollisuudet ovat rajattomat. Valitse tuhansista eri mallipohjista, lisää omat kuvat ja tekstit.

Etiketit


Etiketit
1 arkki alkaen 8,99 € (sis. ALV:n)
Merkitse tuotteesi näillä räätälöitävillä tarroilla. Lisää logosi ja tietoa yrityksestä. Aseta tuotteisiin, lahjapaketteihin, hyllyihin ja muualle. Valitse pienistä tai suurista tarroista sekä tuhansista eri design-malleista.

Postitustarrat


Postitustarrat
1 arkki alkaen 8,99 € (sis. ALV:n)
Kirjeet ja paketit erottuvat muusta postista, kun varustat ne personoiduilla postitustarroilla. Painetaan sileälle, mattapintaiselle materiaalille, jolle on helppo kirjoittaa osoitteet käsin. Saatavilla sekä suuria että pieniä postitustarroja.
 

Yksilölliset monikäyttöiset tarrat ja etiketit tarjoaa Vistaprint

Lisää yhdenmukainen postitustarra helposti paketteihin, kirjeisiin ym.
Yksilöllisesti painetut postitustarrat säästävät aikaa ja vaivaa sekä luovat yhdenmukaisen ilmeen. Teetä tarrat osoitteellasi ja logollasi tai käytä valmiita mallejamme. Tarrassa on reilusti tilaa osoitteen kirjoittamista varten.
Ellei toisin mainita, toimituskulut, tuotepäivitykset ja valokuvan tai logon lataamisesta aiheutuvat kulut eivät sisälly näytettyyn hintaan. Ilmaisten tuotteiden tilauskohtainen enimmäismäärä on 10 kappaletta. Alennuksia ei voida myöntää vanhoille ostoille eikä niitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Muistathan, että Vistaprint varaa oikeuden peruuttaa, purkaa tai keskeyttää tarjouksen milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Tähän sisältyvät rajoituksetta tapaukset, joissa tarjouksen ehdot eivät virheiden tai puutteiden vuoksi vastaa täysin tarkoitustamme.