Yrityksesi monipuoliseen mainostamiseen
Oletko yritysasiakas? Katso hinnat ilman ALV:tä tämän sivun alareunasta.

Voit hyödyntää vain yhden alennuskoodin per tilaus. Säästämäsi summa näytetään ostoskorissasi. Alennusta ei voi saada toimituskuluista, veroista, sähköisistä tuotteista ja palveluista tai aiemmista tilauksista, ellei toisin mainita. Toimituksesta ja tuotepäivityksistä saattaa aiheutua lisäkuluja, ellei toisin mainita. Ilmaistarjoukset koskevat ainoastaan kunkin tuotteen minimitilausmäärää ja enintään 2 tuotetta per tilaus.

 
 

Alennuskoodisi on aktivoitu:

Käytä
Voit hyödyntää vain yhden koodin per tilaus.
 
 
Onko sinulla alennuskoodi?
 
Alennuskoodisi on aktivoitu
Onko sinulla eri alennuskoodi?
Sulje
 
 

Etiketit

 

Sopivat erinomaisesti tuote-etiketeiksi tai vapaa-ajan käyttöön

  • Tuo järjestystä työpisteelle, merkitse tuotteet, kiinnitä paketteihin tai käytä koristeluun
  • Mattapintaisten, itseliimautuvien etikettien neliväripainatus
  • Useita eri muoto- ja kokovaihtoehtoja vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi
Etiketit

Pienet etiketit - pyöreät


Pienet pyöreät etiketit
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 24 kpl
Merkitse tuotteesi näillä pyöreillä tarroilla, joiden halkaisija on 38 mm. Pienen kokonsa ansiosta ne sopivat erinomaisesti logon, nimikirjainten tai yrityksen nimen esillepanoon.

Suuret etiketit - pyöreät


Suuret etiketit - pyöreät
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 6 kpl
Voit säästää rahaa itse suunnittelemillasi etiketeillä. Tarrat, joiden läpimitta on 76 mm, ovat juuri sopivan kokoisia yhteystietojesi ja erikoistarjouksen ilmoittamiseen.

Pienet etiketit – soikeat


Pienet etiketit – soikeat
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 10 kpl
Nämä kiiltäväpintaiset, pienet 76 x 51 mm:n kokoiset tarrat ovat täydellisiä, kun haluat merkitä tavarat ja pitää ne järjestyksessä. Kiinnitä rasioihin, eväslaatikoihin, pakkauksiin, kasseihin ja muualle.

Suuret etiketit – soikeat


Suuret etiketit – soikeat
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 4 kpl
Varmista näillä 127 x 76 mm:n soikeilla tarroilla, että tuotteesi saavat ansaitsemansa näkyvyyden. Luo ammattimaista ilmettä lisäämällä tarraan logosi ja muita tärkeitä tietoja tai suunnittele ne sopivaksi kotikäyttöön.

Pienet etiketit – suorakulmiot


Pienet etiketit – suorakulmiot
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 10 kpl
Näitä suorakulmion muotoisia etikettejä voidaan käyttää esimerkiksi lahjapusseissa ja -paketeissa. Lisää logo ja yhteystiedot ammattimaisen vaikutelman luomiseksi. Saatavilla 87 x 49 mm:n koossa.

Suuret etiketit – suorakulmiot


Suuret etiketit – suorakulmiot
Alkaen 8,99 € (sis. ALV:n) per 1 arkki/ 4 kpl
Tee tuotteiden tunnistaminen helpommaksi asiakkaillesi ja myy enemmän. Näillä 102 x 76 mm:n tarroilla voidaan merkitä säilytyslaatikoita, yksittäisiä tavaroita, pakkauksia sekä paljon muuta.

Yksilölliset monikäyttöiset tarrat ja etiketit tarjoaa Vistaprint

Lisää yhdenmukainen postitustarra helposti paketteihin, kirjeisiin ym.
Yksilöllisesti painetut postitustarrat säästävät aikaa ja vaivaa sekä luovat yhdenmukaisen ilmeen. Teetä tarrat osoitteellasi ja logollasi tai käytä valmiita mallejamme. Tarrassa on reilusti tilaa osoitteen kirjoittamista varten.
Ellei toisin mainita, toimituskulut, tuotepäivitykset ja valokuvan tai logon lataamisesta aiheutuvat kulut eivät sisälly näytettyyn hintaan. Ilmaisten tuotteiden tilauskohtainen enimmäismäärä on 4 kappaletta. Alennuksia ei voida myöntää vanhoille ostoille eikä niitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Muistathan, että Vistaprint varaa oikeuden peruuttaa, purkaa tai keskeyttää tarjouksen milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Tähän sisältyvät rajoituksetta tapaukset, joissa tarjouksen ehdot eivät virheiden tai puutteiden vuoksi vastaa täysin tarkoitustamme.