Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

Yksilölliset kangasmaskit

Oma maskisi, oma persoonasi, oma tyylisi. Vistaprintin personoitujen kangasmaskien avulla voit asettaa yrityksen logot, tiimisi maskotit ja muut suosikkimallisi esille hengittäviin ja mukaviin kangasmaskeihin. Voit itse päättää täysin, minkälaisen maskin haluat luoda ja miten suunnittelet sen.

Haluatko ostaa enemmän kuin 1000 maskia?Yhteydenotot

Mukautettu IF-maski

Maski sisältää integroidun suodattimen, joten lisäsuodattimia ei tarvita. Uudelleenkäytettävien kangasmaskien valikoimassa on entistäkin useampia malleja, tyylejä ja kokoja.

Maskit yhteensäAikuiset (P/I)
250+Pyydä hintatietoja ottamalla meihin yhteyttä.

Esimerkkejä muiden luomista maskeista

Kaikki kasvot ovat erilaisia. Ja Vistaprintin tarjoaman mukautetun painatuksen ansiosta myös kasvomaskit voivat nyt olla täysin yksilöllisiä. Autamme sinua mielellämme luomaan oman maskisi – olitpa sitten suunnittelemassa sellaista työntekijöillesi, urheilujoukkueellesi tai vain mukavana tapana ilmaista itseäsi ja tyyliäsi. Uudelleenkäytettävät painetut maskimme on valmistettu hengittävästä, ihoystävällisestä kankaasta, ja niissä on säädettävät korvalenkit ja integroidut suodattimet. Voit luoda omat logolliset maskisi käyttämällä verkkostudiotamme tai offline-pohjaisia suunnittelutyökalujamme, tai voit pyytää meitä suunnittelemaan maskin puolestasi. Olivatpa toiveesi millaisia tahansa, me autamme sinua toteuttamaan ne – ja ikioma maskisi tulee taatusti sekä tuntumaan että näyttämään hyvältä käytössä. Uudelleenkäytettävät kangasmaskimme eivät ole lääkinnällisiä laitteita tai henkilönsuojaimia.