Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

avaf

assume vivid astro focus luo värikkäitä töitä, joiden teemoina ovat mm. pakkomielteet, uteliaisuus, anteliaisuus ja ahdistus.

Abstrakti 1

 

Abstrakti 2

 

Abstrakti mustavalkoinen

 

Pilkut lilalla taustalla

 

Pride-pallot

 

Resist

 

assume vivid astro focus -hankkeen perusti Eli Sudbrack (s. Rio de Janeiro, Brasilia 1968) vuonna 2001. avaf yhdistyy toisinaan kaksikoksi Pariisissa asuvan taiteilija Christophe Hamaide Piersonin (s. Pariisi, 1973) kanssa. Joskus avaf toimii myös kollektiivina eri projektien yhteydessä. Sudbrack asuu ja työskentelee sekä São Paulossa että New Yorkissa.

avaf on ollut mukana lukuisissa suurissa näyttelyissä ja julkisissa taideprojekteissa ympäri maailmaa.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

Uusi kokoelma

Basquiat

Jean-Michel Basquiat on yksi oman sukupolvensa tunnetuimpia taiteilijoita, ja häntä pidetään jopa yhtenä 1900-luvun tärkeimmistä taiteen tekijöistä.