Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Fabricoo

Ecuadorista kotoisin oleva Fabricoo käyttää latinojuuriensa inspiroimia kirkkaita värejä piristämään ja yhdistämään ihmisiä.

Pueblo

 

Horizon

 

Dreams

 

Amor

 

Nubes

 

Fabricoo on ecuadorilainen visuaalisen mainonnan suunnittelija, kuvittaja ja aktivisti. Lahjakkuutensa avulla hän tuo tietoisuutta latinoyhteisöön ja luo upeita teoksia, jotka saavat katsojansa hyvälle tuulelle ja luovat yhteistunnetta.

Fabricoo valmistui äskettäin teknisestä muoti-instituutista erikoistuttuaan mainontaan ja digitaaliseen suunnitteluun. Hän syntyi Ecuadorissa ja muutti Yhdysvaltoihin 7-vuotiaana. Yrittäessään oppia englantia hän huomasi nopeasti, että taide toimii erinomaisena viestintäkanavana eri kulttuurien välillä. Käyttämällä latinojuuriensa inspiroimia kirkkaita värejä yhdistettynä yhdysvaltalaiseen nykytaiteeseen Fabricoo toivoo luovansa osaltaan maailmaa, joka rakastaa monimuotoisuutta.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

Uusi kokoelma

Gentle Thrills

Los Angelesissa asuva taiteilija Isa Beniston sanoo töitään “piirustuksiksi, joita voi pitää päällä”: Vuonna 2015 hän käynnisti Gentle Thrills -brändin, jonka tavoitteena on yhdistellä kuvataidetta ja myytäviä tuotteita.