Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Gentle Thrills

Los Angelesissa asuva taiteilija Isa Beniston sanoo töitään “piirustuksiksi, joita voi pitää päällä”: Vuonna 2015 hän käynnisti Gentle Thrills -brändin, jonka tavoitteena on yhdistellä kuvataidetta ja myytäviä tuotteita.

Koirulit

 

Kukkaverhot

 

Tuhmat sanat

 

Ruusut

 

Pörriäiset

 

Kauhukakarat

 

Isa Beniston on taiteilija, joka on asunut ja työskennellyt Los Angeles vuodesta 2010 lähtien. Hän valmistui UCLA-yliopistosta vuonna 2014 ja perusti Gentle Thrills -brändin, joka yhdistää kuvataiteen myytäviin tuotteisiin. Benistonin tuotteita on nähty mm. räppäri Post Malonen päällä, Brie Larsonin ohjaamassa Unicorn Store -elokuvassa ja Aidy Bryantin tv-sarjassa Shrill, ja niitä on myynnissä lukuisissa kaupoissa ympäri maailmaa.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

Uusi kokoelma

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura on kotoisin El Salvadorista. Erityisesti naiset inspiroivat Dahburan töitä ja esiintyvät niissä usein. Hänen kuvansa kattavat myös muita teemoja, kuten ihmisten käyttäytyminen, tasa-arvo ja fantasia.