Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura on kotoisin El Salvadorista. Erityisesti naiset inspiroivat Dahburan töitä ja esiintyvät niissä usein. Hänen kuvansa kattavat myös muita teemoja, kuten ihmisten käyttäytyminen, tasa-arvo ja fantasia.

Kukoistus

 

Maljakot

 

Sieniniitty

 

Tähtitaivas

 

Nimeni on Jennifer Dahbura. Olen freelance-kuvittaja ja asun El Salvadorissa, joka on pieni ja trooppinen maa. Kasvaessani aikuiseksi ympärilläni oli kokonainen joukko mahtavia naisia. He olivat ensimmäinen inspiraation lähteeni ja syy siihen, että työni kuvastavat usein naisia ja käsittelevät myös muita teemoja, kuten ihmisten käyttäytyminen, tasa-arvo, tunteet ja fantasia. Luon töissäni myös taianomaista ja mystistä tunnelmaa.

Minua inspiroi myös yhdistelmä erilaisia esteettisiä tyylejä 1400-luvun taiteesta ja 1940-luvun valokuvauksesta, varsinkin sirkuksen maailmasta. Minulle tärkein päämäärä on yrittää tuoda tunteiden ja tuntemusten ydin osaksi taideteosta ja luoda sen kautta yhteyksiä ja läheisyyden tunnetta muiden ihmisten tarinoihin.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

Uusi kokoelma

Keith Haring

Ikoninen Haring varttui aikuiseksi 1980-luvulla. Hän loi ilmeikästä pop-taidetta, joka sai alkunsa New Yorkin metroasemilta ja päätyi lopulta gallerioihin ympäri maailmaa.