Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Keith Haring

Ikoninen Haring varttui aikuiseksi 1980-luvulla. Hän loi ilmeikästä pop-taidetta, joka sai alkunsa New Yorkin metroasemilta ja päätyi lopulta gallerioihin ympäri maailmaa.

Radiant Baby -kuvio: valkoinen

 

Radiant Baby -kuvio: musta

 

Skate: valkoinen

 

Skate: sininen

 

Four Legs: oranssi

 

Four Legs: vihreä

 

Four Legs -kuvio: musta

 

Four Legs -kuvio: vihreä

 

Koira: musta

 

Koira: vihreä

 

Radiant Baby: musta

 

Radiant Baby: sininen

 

Mural: keltainen

 

Mural: musta

 

Kokopainatus: useita

 

Kokopainatus: musta

 

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Artestan, New York, lisensoima.

Keith Haring (1958–90) oli yksi 1980-luvun tunnetuimmista hahmoista siitä nuorten taiteilijoiden, elokuvantekijöiden, muusikoiden ja esiintyjien joukosta, joiden teokset saivat alkunsa kyseisen aikakauden urbaanista katukulttuurista. Haring sai inspiraatiota graffititaiteilijoilta, joiden luomat kuvat peittivät New Yorkin metrojunien kyljet. Hän alkoi tehdä piirroksia valkoisella liidulla tyhjiä mainosjulisteiden paikkoja peittävälle mustalle paperille. Metroasemien piirrokset löysivät nopeasti laajan yleisön, ja vähitellen tästä ympäristöstä tuli Haringin mukaan ikään kuin “laboratorio”, jossa hän testasi uusia ideoitaan. Haringin teokset löysivät tiensä ympäri maailmaa sijaitseviin gallerioihin ja museoihin jo 1980-luvun alussa. Samalla hän kuitenkin jatkoi työskentelyä myös julkisten projektien parissa, mukaan lukien lukutaitokampanjat ja AIDSin vastaiset hankkeet.

Ennen kuolemaansa Keith Haring perusti nimeään kantavan säätiön, joka jatkaa hänen työtään tukemalla erityisesti lasten etuja ajavia järjestöjä ja AIDS-organisaatioiden toimintaa. Uransa aikana Haring loi muraaleja, veistoksia ja maalauksia, joiden avulla tuettiin sairaaloita, vähäosaisia lapsia avustavia järjestöjä sekä monia yhteisöpohjaisia terveydenhoitoalan organisaatioita. Keith Haring kuoli AIDSiin New Yorkissa helmikuussa vuonna 1990. Hän oli 31-vuotias.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Artestan, New York, lisensoima.

Uusi kokoelma

Michelle Hua

Michelle on Philadelphiasta kotoisin oleva suunnittelija ja kuvittaja. Hänen työnsä ovat rohkeita ja värikkäitä, ja niiden taustalla on monenlaisia eri vaikutteita kauneusbrändeistä sarjakuvalehtiin.