Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Wokeface

Tämä Portlandin kaupungista kotoisin oleva taiteilija luo katutaidetta, muraaleja ja muita töitä, joiden päämääränä on myötätuntoisemman ja harmonisemman maailman luominen.

Sunset

 

Space

 

Floral

 

Wokeface on erään Yhdysvaltain Portlandissa asuvan taiteilijan ja kuvittajan projekti. Hänen tavoitteenaan on edistää itsearvostusta ja yhteyden tunnetta muiden kanssa myötätuntoisemman ja harmonisemman maailman luomiseksi. Wokefacen töitä on esillä mm. katutaiteessa, muraaleissa, maalauksissa ja tekstiileissä.

Korkealaatuiset uudelleenkäytettävät kangasmaskit on varustettu pysyvillä suodattimilla, ja niissä on runsaasti eri malleja sekä aikuisille että lapsille. Maskit ovat AFNOR-standardien mukaisia hengittävyyden ja suodatuksen osalta. Tutustu aikuisten ja lasten kangasmaskeihin ja niiden tyylikkäisiin malleihin, väreihin ja kuvioihin. Voit myös suunnitella itsellesi täysin yksilöllisen maskin.

Uusi kokoelma

avaf

assume vivid astro focus luo värikkäitä töitä, joiden teemoina ovat mm. pakkomielteet, uteliaisuus, anteliaisuus ja ahdistus.