Skip to main content
 

Säännöt ja ehdot

Soveltuvuus

Lue nämä yleiset säännöt ja ehdot huolellisesti. Näillä yleisillä säännöillä ja ehdoilla säännellään pääsyä sivustolle www.vistaprint.f/maskit (”sivusto”) ja sen käyttöä sekä Vistaprint B.V. -yhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden ja/tai verkkotilausten toimittajien harjoittamaa tuotteiden ja palveluiden tarjontaa ja myyntiä asiayhteyden edellyttämällä tavalla (”Vistaprint-ehdot”).

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että sinua sitovat nämä Vistaprint-ehdot sekä muut mahdolliset lisäohjeistukset, rajoitukset tai säännöt, joita saatetaan julkaista tämän sivuston tiettyjen osioiden tai palveluiden yhteydessä. Kaikki tällaiset julkaistut ohjeistukset, rajoitukset tai säännöt sisällytetään näin ollen oletusarvoisesti näihin Vistaprint-ehtoihin. Vistaprint pidättää itsellään oikeuden tähän sivustoon ja näihin Vistaprint-ehtoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tarkista nämä Vistaprint-ehdot aina siirtyessäsi tälle sivustolle.

Hyväksyt myös, että saatamme toimittaa kaikki oikeudelliset tiedonannot ja ilmoitukset sinulle sähköisesti julkaisemalla ne verkkosivuillamme tai halutessasi lähettämällä sähköpostia sähköpostiosoitteeseen, jonka toimitit meille rekisteröityessäsi verkkosivuillamme. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköisten tiedonantojemme vastaanottamisesta ottamalla yhteyttä asiakastukeen. Jos peruutat suostumuksesi sähköisten tiedonantojemme vastaanottamisesta, sinun on kuitenkin lakattava käyttämästä tiliäsi.

Tekijänoikeuden alainen aineisto rajalliseen käyttöön

Tämä sivusto sisältää grafiikkaa, valokuvia, kuvia, asiakirja-asetteluita, taidetta, tekstiä, fontteja, musiikkia, ohjelmistotyökaluja ja muita tietoja (johon viitataan tässä nimellä ”Sisältö”). Tämä sivusto ja koko sen sisältö on Cimpress plc -yhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden (joihin viitataan tässä nimellä ”Vistaprint”) tekijänoikeuden alaista omaisuutta tai sellaisten osapuolten tekijänoikeuden alaista omaisuutta, joilta Vistaprint on lisensoinut tällaista omaisuutta. Kaikki oikeudet tähän sivustoon ja sen sisältöön pidätetään maailmanlaajuisesti. Sisällön osien hallussapito, kopiointi, jakelu, julkaiseminen tai käyttö on ehdottomasti kielletty lukuun ottamatta tapauksia, joiden kohdalla se on nimenomaisesti sallittu näissä Vistaprintin säännöissä. Vistaprint pidättää itsellään oikeuden tehdä sisällön osiin lisäyksiä, poistoja tai muokkauksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset muutokset sisältöön riippumatta siitä, ovatko ne sinun tai Vistaprintin tekemiä, jäävät Vistaprintin ja sen lisensoijien omistukseen.

Tällä sivustolla tarjottavissa logomuotoilutyökaluissa käytetään rajallista määrää elementtejä, muun muassa kuvakkeita, fontteja, väriyhdistelmiä ja muotoiluefektejä. Vistaprint pidättää itsellään oikeuden käyttää kaikkia tällaisia elementtejä ja asettaa kaikki tällaiset elementit muiden osapuolten saataville tulevaisuudessa. Et saa oikeutta tai vaadeoikeutta yksittäisiin logonmuotoiluelementteihin luomalla logomuotoilun ja/tai sisällyttämällä logomuotoilun yhteen tai useampaan tuotteeseen. Muut Vistaprint-asiakkaat voivat käyttää muotoilutyökaluja luodakseen logoja, joissa käytetään näiden elementtien samanlaisia tai identtisiä yhdistelmiä, eikä Vistaprint takaa, että logossasi ei ole samanlaisia piirteitä kuin muiden osapuolten suunnittelemissa ja käyttämissä logoissa. Vistaprint ei myönnä minkäänlaisia takuita siitä, että muotoilutyökalujen avulla luodut logomuotoilut eivät riko toisen osapuolen tavaramerkkiä tai muita oikeuksia tai että niihin ei kohdisteta rikkomusvaadetta. On täysin omalla vastuullasi pyytää asianajajan neuvoa siitä, onko logomuotoilu oikeudellisesti käytettävissäsi ja varmistaa, että se ei riko toisen osapuolen oikeuksia.

Sivuston käyttö

Sinulle myönnetään tämän sivuston ja sen sisällön käyttöoikeus yksinomaan tuotteiden tai palveluiden (joihin viitataan tässä nimellä ”Tuotteet”) valmistelua, arviointia ja tilaamista ainoastaan Vistaprintin välityksellä. Sisällön osien muunlaista latausta, hallussapitoa, käyttöä, julkaisemista tai jakelua ei valtuuteta tai sallita. Tuotteiden hankkiminen Vistaprintiltä ei oikeuta sisällön osien käyttöä lukuun ottamatta lopputuotteita sellaisina kuin Vistaprint ne toimittaa.

Hyväksyt sen, että tätä sivustoa on käytettävä vastuullisella tavalla ja täysin näiden Vistaprintin sääntöjen sekä paikallisten lakien ja sääntöjen mukaisesti, vienti- ja tuontimääräysten mukaisesti. Sisällön osia ei rajoituksetta saa käyttää tavaramerkkinä tai palvelumerkkinä, pornografisiin tarkoituksiin, lainvastaisiin tarkoituksiin, henkilöiden herjaamiseen, rikkomaan henkilöiden oikeutta yksityisyyteen tai julkisuuteen eikä henkilöiden tai yhteisöjen tekijänoikeuksien, kauppanimi-, tavaramerkki-, palvelumerkkioikeuksien tai muiden immateriaalioikeuksien rikkomiseen. Hyväksyt, että sivustoa ei saa käyttää loukkaavien, lainvastaisten, herjaavien, kunniaa loukkaavien, uhkaavien, haitallisten, säädyttömien, pahantahtoisten tai muulla tavoin paheksuttavien tuotteiden valmistamiseen. Vistaprint saattaa päättää sellaisille asiakkaille tarjoamiensa palveluiden toimittamisen, joiden havaitaan käyttävän Vistaprintiä ei-toivottavan toiminnan harjoittamiseen.

Olet yksinomaisessa vastuussa sisällön sekä sellaisten muiden kuvien, grafiikan, tekstin tai käytöstä, jota sisällytät tuotteisiisi. Hyväksyt, että et voi sisällyttää tekstiä, kuvia, muotoilua, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai muita kolmansien osapuolten tekijänoikeuden alaisia teoksia tuotteisiisi, ellei sinulla ole omistajien antamia asianmukaisia lupia. Takaat, että tuotteesi eivät riko kolmansien osapuolten oikeuksia, muun muassa tekijänoikeuksia, tavaramerkkioikeuksia, oikeutta julkisuuteen tai yksityisyyteen ja että ne eivät herjaa tai halvenna kolmansia osapuolia ja että sinulla on kaikki vaadittavat oikeudet tai luvat, joita tarvitaan kolmansien osapuolten sisällyttämiseksi tuotteisiisi. Tekemällä tilauksen tällä sivustolla takaat, että sinulla on kaikki tarvittavat luvat, oikeudet ja valtuudet tilauksen tekemiseksi ja että valtuutat Vistaprintin valmistamaan tuotteet puolestasi. Myönnät Vistaprintille oikeuden kopioida, muokata, luoda johdannaistöitä ja vektoroida mahdollista verkkoon ladattua sisältöä (l. verkkoon lataamaasi sisältöä) tilauksesi täyttämiseksi. Lisäksi takaat, että sinulla on riittävät oikeudet sallia Vistaprintin suorittama kopiointi, muokkaus, johdannaistöiden luontia ja mahdollisen verkkoon ladatun sisällön vektorointi tilauksesi täyttämiseksi.

Hyväksyt vastuusi salasanasi suojaamisesta ja rekisteröidyn tilisi käytön valvonnasta. Hyväksyt vastuusi kaikista tekemistäsi tilauksista tai muista toimista, joihin ryhdytään rekisteröidyn tilisi välityksellä.

Maskien käyttötarkoitus

Nämä maskit eivät ole lääkinnällisiä laitteita tai henkilönsuojaimia, eikä niitä ole tarkoitettu terveydenhoidon ammattilaisten käyttöön tai muuhun sairaala- tai terveydenhoitolaitoskäyttöön. Näitä maskeja ei tule käyttää:

  • Kirurgisessa ympäristössä tai ympäristössä, jossa on odotettavissa merkittävää altistumista nesteille, kehonnesteille tai muille vaarallisille nesteille.

  • Kliinisessä ympäristössä, jossa sisäänhengittämällä tapahtuvan altistuksen aiheuttaman infektion riskitaso on korkea.

  • Erittäin intensiivisen lämmönlähteen tai syttyvän kaasun läheisyydessä.

Myyntiehdot

Näillä Vistaprintin säännöillä säännellään myyntiä sulkien pois kaikki muut mahdolliset ehdot, muun muassa kaikki säännöt ja ehdot, joita saatat väittää noudattavasi missä tahansa tilauksessa, tilausvahvistuksessa tai muussa asiakirjassa. Vistaprintin työntekijöillä ei ole valtuutusta esittää väitteitä tuotteista, ellei Vistaprint ole vahvistanut niitä kirjallisesti.

Vistaprint pidättää itsellään oikeuden hylätä tilaukset ilman velvoitetta perustella hylkäämistä. Tilauksia ei katsota Vistaprintin hyväksymiksi, ellei niitä ole vahvistettu ilman lisäehtoja.

Hyväksyt, että kaikki Vistaprintille toimitetut ostoksen tekemiseen tarkoitetut tiedot ovat oikeellisia ja että valittua maksutapaa varten käytettävissä on omaisuuttasi ja riittävästi varoja tai luottoa tilattujen tuotteiden kaikkien kustannusten kattamiseksi. Vistaprint pidättää itsellään oikeuden vahvistaa maksutietosi ennen tilausten hyväksymistä.

Vistaprint saattaa yhdistää tilauksia yhdeksi lähetykseksi tai jakaa tilauksen useisiin lähetyksiin. Kaikki tuotteiden toimitusta koskevat päivämäärät ovat ainoastaan suuntaa-antavia. Toimitusaika ei ole olennainen näiden Vistaprintin ehtojen mukaan luodussa sopimuksessa, eikä Vistaprint ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai kustannuksista, joita saattaa aiheutua millä tavalla tahansa tuotteiden toimituksen viivästymisestä.

Omistusoikeuden luovuttaminen

Asiakas hyväksyy, että kaikkien tulostettujen tuotteiden toimitusehtoihin kuuluu FOB-toimituspiste ja omistusoikeuden luovuttaminen asiakkaalle lähetyksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että menetyksen riski ja tällaisten tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle, kun lähetys toimitetaan kuljetusyhtiölle. Sellaisten tuotteiden kohdalla, jotka on tarkoitus toimittaa asiakkaalle sähköisessä muodossa, asiakas hyväksyy, että tällaisten tuotteiden toimitus katsotaan suoritetuksi joko (a) silloin, kun tuote toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai muulla sähköisellä viestintätavalla tai (b) silloin, kun asiakkaalle toimitetaan ilmoitus siitä, että tuote on valmis ladattavaksi sivustolta.

Peruutusoikeus

Lakisääteinen peruutusoikeus (tai vetäytymisoikeus), joka koskee kuluttajia, jotka tekevät etämyyntisopimuksia ja joka sallii sopimuksen peruuttamisen (tai siitä vetäytymisen) 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta ilmoittamatta syytä tai ilman, että siitä koituu kustannuksia, ei koske kuluttajien tietojen mukaan valmistetun tavaran tai selkeästi mukautetun tavaran toimitusta. Asiakas mukauttaa Vistaprintiltä tilatut tuotteet, eikä peruutusoikeutta näin ollen voi käyttää. Maskimme, joita ei voida mukauttaa, voidaan palauttaa terveyden suojaamista ja hygieniaa koskevista syistä korvauksia varten vain, jos pakkauksen sinetti on edelleen ehjä toimituksen jälkeen.

Kuluttajana voit käyttää näiden tuotteiden kohdalla solmitun sopimuksen peruutusoikeutta 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta syytä ilmoittamatta. Mikäli tämä aika päättyy lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä, sitä jatketaan seuraavaan työpäivään. Jotta voit käyttää peruutusoikeutta, joka koskee ainoastaan ylä mainittuja tuotteita, lähetä meille kirje tai käytä yhteydenottosivuamme ilmoittaen nimesi, fyysinen osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumero ja ne tuotteet, jotka haluat palauttaa:

Vistaprint B.V. Vastaanottaja: Customer Service Hudsonweg 8 5928 LW Venlo Alankomaat

Otamme sinuun yhteyttä, koska olemme vastaanottaneet pyyntösi sen määrittämiseksi, koskeeko peruutusoikeus sinua kuluttajana, ja asiaankuuluvia tuotteita. Ilmoitamme sinulle myös, miten haluamme sinun palauttavan tuotteet. Huomaa, että olet vastuussa toimitustavan ja kuljetusyhtiön valitsemisesta. Kaikki palautukset tehdään omalla vastuullasi ja kustannuksellasi. Kun olemme vastaanottaneet tuotteet vahingoittumattomina ja alkuperäisessä pakkauksessaan, Vistaprint hyvittää viipymättä ja viimeistään 30 vuorokauden kuluessa päivämäärästä, jolloin tätä oikeutta käytettiin, palautettujen tuotteiden maksetun ostohinnan lukuun ottamatta alkuperäisiä toimituskustannuksia sekä tuotteen palautuskustannuksia.

Vahingonkorvaukset

Hyväksyt, että sinun on korvattava ja suojattava Vistaprintiä ja kaikkia osapuolia, joilta Vistaprint on lisensoinut sisällön osia, sekä sen johtajia, toimihenkilöitä ja työntekijöitä, kaikilta vaateilta, vastuuvelvollisuuksilta, vahingoilta, kustannuksilta ja kuluilta, mukaan lukien kohtuulliset oikeudenkäyntikulut ja kustannukset, jotka aiheutuvat (i) harjoittamastasi näiden Vistaprintin ehtojen rikkomisesta tai (ii) oikeudenkäynneistä, vaateista tai vaatimuksista, jotka johtuvat teksteistä, valokuvista, kuvista, grafiikasta tai muusta aineistoista, jotka eivät olleet osa sivuston vakiosisältöä ja joita olet sisällyttänyt tuotteisiin taikka jotka liittyvät tällaisiin seikkoihin.

Vastuuvapautuslauseke

TÄMÄ SIVUSTO JA SEN SISÄLTÖ TOIMITETAAN ”SELLAISENAAN” ILMAN MINKÄÄNLAISIA NIMENOMAISIA TAI HILJAISIA TAKUITA, MUUN MUASSA TAKUUT KÄYTTÖKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN TAI LOUKKAAMATTOMUUDESTA. HYVÄKSYT, ETTÄ SIVUSTON TOIMINTA EI EHKÄ OLE KESKEYTYMÄTÖNTÄ TAI VIRHEETÖNTÄ. SIVUSTOLLA SAATTAA NÄKYÄ VIITTAUKSIA JA LINKKEJÄ RIIPPUMATTOMIEN YRITYSTEN TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN. NÄMÄ VIITTEET JA LINKIT TOIMITETAAN ”SELLAISENAAN” ILMAN MINKÄÄNLAISIA NIMENOMAISIA TAI HILJAISIA TAKUITA.

Vistaprintin tyytyväisyystakuu on voimassa 10 vuotta ostohetkestä lähtien. Mikäli pyydät hyvitystä, hyvityksesi saapumiseen tarvittava aika saattaa riippua pankistasi. Useimmissa tapauksissa sinun pitäisi saada hyvitys 30 vuorokauden kuluessa. Jotkin olosuhteet eivät ole Vistaprintin hallittavissa, eikä tyytyväisyystakuu ehkä kata niitä. Huomaa, että meitä ei voida pitää vastuullisina seuraavasta: Asiakkaan tekemät kirjoitus-, välimerkki- tai kielioppivirheet, ladattujen kuvien heikko laatu tai alhainen resoluutio, asiakkaan asiakirjan luontiprosessin yhteydessä tekemät muotoiluvirheet, virheet käyttäjän valitsemissa vaihtoehdoissa, kuten viimeistelyn, määrän tai tuotetyypin valinnassa, ja asiakkaalle tehdyn toimituksen jälkeen tuotteille koituneet vauriot.

Tarkista muotoilusi huolellisesti ja korjaa mahdolliset virheet ennen tilauksen tekemistä. Vistaprint ei oikolue asiakkaidensa luomia asiakirjoja ennen niiden käsittelyä.

Vastuurajoitus

VISTAPRINT TAI SEN LISENSOIJAT, TAVARANTOIMITTAJAT TAI MYYJÄT, HEIDÄN TOIMIHENKILÖNSÄ, JOHTAJANSA, TYÖNTEKIJÄNSÄ TAI EDUSTAJANSA EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MINKÄÄNLAISISTA ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, VÄLILLISISTÄ TAI SEURANNAISISTA VAHINGOISTA TAI MUISTA VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT KÄYTÖN, TIETOJEN TAI VOITTOJEN MENETYKSESTÄ RIIPPUMATTA SIITÄ, ONKO VISTAPRINTILLE ILMOITETTU SELLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON KÄYTÖSTÄ TAI SUORITUSKYVYSTÄ TAI VISTAPRINTILTÄ TAI SEN TYTÄRYHTIÖILTÄ TILAAMIESI TUOTTEIDEN TAI PALVELUIDEN TOIMITUSHÄIRIÖISTÄ, MUUN MUASSA RAJOITUKSETTA VIRHEISTÄ, TEKEMÄTTÄ JÄTTÄMISISTÄ, VIRUKSISTA, VIIVEISTÄ TAI PALVELUN KESKEYTYMISESTÄ JOHTUVISTA VAHINGOISTA. VISTAPRINT EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA VAHINGOISTA TAI SEURAUKSISTA, JOTKA JOHTUVAT HARJOITTAMAASI TÄMÄN SIVUSTON TAI SEN SISÄLLÖN EPÄASIANMUKAISEEN TAI VALTUUTTAMATTOMAAN KÄYTTÖÖN TAI LIITTYVÄT SIIHEN.

Vistaprint ei ole minkäänlaisessa vastuussa menetyksistä, vahingoista, kuluista tai kustannuksista (muun muassa voittojen menetyksestä), jotka johtuvat suoraan tai välillisesti mistä tahansa häiriöstä tai viiveestä minkä tahansa tämän sopimuksen mukaisen velvoitteen suorittamisessa minkä tahansa sellaisen tapahtuman vuoksi, joka ei ole kohtuullisesti sen hallittavissa, muun muassa lakkojen, teollisuuden toimien, virtatoimitusten tai varusteiden toimintahäiriöiden, hallituksen toimien tai ennakoimattomien tapahtumien vuoksi.

Vistaprintin ja sen lisensoijien, tavarantoimittajien tai myyjien sekä niiden vastaavien toimihenkilöiden, johtajien, työntekijöiden tai edustajien vastuuvelvollisuus suhteessa mahdollisiin vaateisiin, jotka saattavat johtua Vistaprintin sääntöjen mukaisista Vistaprintin velvoitteiden suorittamisesta tai suorittamatta jättämisestä riippumatta siitä, perustuvatko ne takuuseen, sopimukseen, laiminlyöntiin, ankaraan vastuuvelvollisuuteen tai muuhun, ei ylitä kokonaisuudessaan tällaisten tuotteiden tai palveluiden nettohankintahintaa (veroja, toimitusta ja käsittelyä lukuun ottamatta). Vastuuvelvollisuuteen ei missään tapauksessa sisälly vahinkoja, jotka johtuvat voittojen tai tulojen menettämisestä, materiaalien, tavarantoimitusten tai palveluiden osto- tai toimituskustannusten kasvusta, korvaavan pääoman kustannuksista, ostajan asiakkaiden vaateista, inventaario- tai käyttömaksuista tai mistä tahansa satunnaisista tai seurannaisista vahingoista.

Sivuston palaute

Mahdolliset huomautukset, ehdotukset tai muu palaute (kollektiivisesti ”palautetiedot”), jotka Vistaprintille toimitetaan tämän sivuston käytön tai sisällön suhteen, on lähettäjän toimittamaa ja Vistaprintin vastaanottamaa muin kuin luottamuksellisiin perustein. Kaikista tällaisista huomautuksista, ehdotuksista ja muista tiedoista tulee Vistaprintin eksklusiivista omaisuutta. Lähettämällä tällaista tietoa Vistaprintille hyväksyt, että siirrät ja luovutat veloituksetta kaikki oikeutesi ja omistusoikeutesi tietoihin sekä niihin liittyvät edut, muun muassa kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet. Hyväksyt, että Vistaprint voit käyttää tällaisia tietoja vapaasti ja rajoituksetta.

Sovellettava lainsäädäntö ja irtisanomismahdollisuus

Solmimasi sopimuksen toinen osapuoli ja tällä sivustolla tarjottavien ja myytävien tuotteiden ja palveluiden myyjä on Vistaprint B.V., jonka päätoimisto sijaitsee Alankomaiden Venlo. Kaikkia tekijänoikeuden alaisten materiaalien suojaukseen, loukkaamiseen tai värinkäyttöön liittyviä asioita säätelevät Yhdysvaltain tekijänoikeuslait. Kaikkia muita sivustolle pääsyyn tai sivuston käyttöön tai offline-menetelmillä tehtyihin tilauksiin liittyviä asioita säätelevät Alankomaiden lait. Mahdolliset oikeus- tai oikeudenkäyntitoimet, jotka liittyvät sivustolle pääsyyn tai sivuston käyttöön tai offline-menetelmällä tehtyihin tilauksiin tai johtuvat niistä, otetaan käyttöön Alankomaiden Roermondissa. Hyväksyt Alankomaiden Roermondissa toimivien tuomioistuinten toimivallan ja sen, että nämä tuomioistuimet ovat toimivaltaisia kaikissa tällaisissa oikeus- tai oikeudenkäyntitoimissa. Hyväksyt, että Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimusta kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista ei sovelleta näiden Vistaprintin ehtojen nojalla suoritettaviin myyntitapahtumiin.

Mikäli jokin näiden käyttöehtojen säännöksistä on virheellinen, lainvastainen, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseinen säännös katsotaan irtisanotuksi näitä ehdoista, eikä se vaikuta näiden ehtojen jäljellä olevien säännösten voimassaoloon tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Tunnustamme, että joissakin maissa sinulla saattaa olla kuluttajana lakisääteisiä oikeuksia. Mikäli käytät palveluita henkilökohtaisiin tarkoituksiin, mikään näiden ehtojen kohta tai lisäehdot eivät rajoita kuluttajan lakisääteisiä oikeuksia, joista ei voida luopua sopimuksella. Euroopan komissio tarjoaa foorumin tuomioistuimien ulkopuolella tapahtuvaa kiistojen ratkaisua varten. Foorumi on käytettävissä täällä: http://ec.europa.eu/odr. Me emme ole halukkaita osallistumaan kiistojen ratkaisuprosessiin SGC:n (Alankomaiden kuluttajavalituslautakunta) avulla.