Me VistaPrint-tiimin jäsenet arvioimme jatkuvasti, miten voimme olla paras mahdollinen yhteistyö-kumppani pienyrityksille. Jotta saisit kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut mahdollisimman edullisesti, me tarjoamme sinulle kaiken tämän:

  • Johdonmukainen hinnoittelu

  • 5 päivää viikossa käytettävissä oleva asiakaspalvelu

  • Yksilölliset suunnittelupalvelut

  • Tyytyväisyystakuu


     

     
Reilut hinnat joka päivä.

VistaPrint tarjoaa aina reilut hinnat tarvitsemillesi tuotteille ja palveluille. Tästä syystä hinnoitteluamme on kehitetty tavalla, joka tarjoaa etuja jokaiselle yritykselle ja budjetille. Olemme tutkineet hinnoittelutapojamme ja uudistaneet ne täysin varmistaaksemme, että voimme tarjota kohtuuhintaisia ja laadukkaita tuotteita sekä taata yhdenmukaisuuden markkinoiden vallitsevien hintojen kanssa.

Kyse ei ole mistään monimutkaisesta asiasta vaan vain siitä, että tarjoamme aina reilut hinnat, joihin voit luottaa. Tällä tavoin sinä voit keskittyä täyspainoisesti omaan erikoisalaasi.

 


Yksilöidyt suunnittelupalvelut, joiden avulla luot juuri haluamasi ilmeen.

Tiedämme hyvin, että haluat luoda edustavan visuaalisen vaikutelman. Tämän vuoksi tarjoamme avuksesi monia eri suunnittelupalveluita. Maksuttomista suunnittelumalleista aina verkkopohjaiseen studioon ja visuaalisten elementtien välittömään hyväksyntään sekä premium-suunnittelupalveluumme nimeltä 99designs... me teemme yksilöllisten markkinointimateriaaliesi luomisesta helppoa.Asiakastukea aina kun tarvitset.

VistaPrintin asiakaspalvelutiimi on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin. Haluamme tarjota apua aina kun tarvitset sitä – kun sinulla on kysymyksiä, kun kaipaat apua tilaukseesi liittyen tai kun haluat antaa meille palautetta.
Me kuuntelemme.

 

 

 Taattu tyytyväisyys. Tämä takuu on voimassa aina. Haluamme sinun olevan tyytyväinen jokaiseen ostokseesi. Muussa tapauksessa me korjaamme asian.

Otamme vastuun kaikista myymistämme tuotteista. Joten jos sinä et ole tyytyväinen, emme mekään ole. Tällaisessa tapauksessa korjaamme asian – joko painamalla tuotteesi uudelleen, myöntämällä sinulle krediittiä tai jopa tarjoamalla sinulle täyden hyvityksen. Takuumme kattaa jopa toimituksen. Tämä on meille periaatteen asia.