Ideoista totta

Njord Nest -startup-kilpailun järjestää yhteistyössä Vistaprint ja Drivhuset, ja sen tarkoitus on auttaa yrittäjiä tekemään ideoistaan totta ekologisesti kestävällä tavalla. Hakemuksia kilpailuun oli yhteensä 72 joista 22 valittiin mukaan finaaliin, jossa kilpailijat esittelivät yrityskonseptinsa ja osallistuivat 12 viikon yrittäjäohjelmaan.

 Työpajojen saamansa valmennuksen ja asiakaspalautteen perusteella finalistit kehittivät yritysideoitaan – minkä tuloksena syntyi entistä vahvempia ja kestäviä ideoita, joista kolme valittiin voittajiksi. 
 


Nathalie, Norbite

Tohtori Nathalie Berezina on teollisen bioteknologian ammattilainen ja Norbiten visionääri.  Norbite valmistaa muovijätteestä kestäviä tuotteita hyödyntäen hyönteisiin pohjautuvaa biojalostusta.  Käytetyllä hyönteisellä, Galleria mellonellalla, on luontainen kyky pilkkoa muovia, mikä on yhtä ällistyttävää kuin miltä se kuulostaa. 

Lue lisää

Nathalien välttämättömät markkinointitarvikkeet 
 


Fie, Worn Threads

Ennen Worn Threadsin perustamista Fie työskenteli muotialalla, mutta hän koki olonsa surulliseksi nähdessään, kuinka ekologisesti kestämätön ala on.  Fie on yhdistänyt kaksi intohimoansa, tekstiilit ja ekologisen kestävyyden, ja valmistaa nyt laadukkaita, kierrätettyjä lasten vintagevaatteita, jotta vanhempien olisi helpompi tehdä ympäristöystävällisempiä ostopäätöksiä.

Lue lisää


Daniel ja Sanna, FoodFighters

Daniel ja Sanna muodostavat FoodFightersin johtotiimin. FoodFighters on ruokaostosten verkkokauppa, joka toimii vähän samalla periaatteella kuin AirBnB tai Momondo. FoodFighters haluaa tarjota helpon ja huolettoman ostokokemuksen yhdistämällä datan ja tieteen ja ottaen huomioon ilmaston, ympäristön, eettisyyden, hintatason ja terveellisyyden.

Lue lisää

Lisäinspiraatiota
 

Tutustu Njord Nestin finalisteihin

Lue lisää yrittäjistä, jotka haluavat toteuttaa ideansa ekologisesti kestävällä tavalla.
 

Inspiroidu 

 

 

 

Kansainvälisen tason suunnittelua. Palveluksessasi.

99designs on Vistaprintin käyttämä suunnittelupalvelu. Tee ideoistasi ainutlaatuisia malleja, joita et löydä mistään muualta.

Löydä suunnittelija