Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Kierrätettävä pussit

Vaihda elintarviketurvalliseen pakkausvaihtoehtoon valitsemalla kierrätettävät, vaaka- tai pystyasentoiset pussit. Käytä kuumasaumausta pitääksesi tuotteesi tuoreina näissä yksilöllisissä pusseissa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koot (L x S x K)
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele kauniit pakkaukset ja vähennä ympäristövaikutustasi kierrätettävillä pusseilla

– Eri ​​kokovaihtoehtoja – Kestävä materiaali, joka ei puhkea eikä repeydy helposti – Pysty- ja vaakasuuntaiset pussivaihtoehdot – Kiiltävä -, mattapintainen - tai soft-touch-viimeistelyvaihtoehto – Repäistävä lovi aukaisuun – Uudelleensuljettavat sulkumekanismi- ja ripustusreikävaihtoehdot – Kierrätettävä

Kierrätettävä pakkausvaihtoehto Yksilölliset, kierrätettävät pussit ovat todiste siitä, että voit vähentää yrityksesi ympäristövaikutuksia helposti ja tyylikkäästi. Lisää näihin tyylikkäisiin ja moderneihin pusseihin mieleisesi painatus. Tämän jälkeen voit täyttää pussit omilla tuotteillasi ja sulkea ne kuumasaumaamalla. Valitsemasi pysty- ja vaakasuuntaisen pakkauksen avulla tuotteesi pysyvät tuoreempina pidempään, näyttävät hyvältä esillä ja toimivat kätevänä ja tilaa säästävänä vaihtoehtona.

Toimiva ja suojaava
Tyylikkään ulkoasunsa lisäksi nämä kierrätettävät ja joustavat pussit auttavat suojaamaan tuotteitasi tehokkaasti lialta ja vuotamiselta. Ne ovat erinomainen vaihtoehto elintarvikkeille, kahville ja muille kuivatuotteille sekä esimerkiksi makeisille. Voit jopa lisätä niihin uudelleensuljettavan sulkumekanismin tai ripustusreiän, jonka avulla voit asettaa tuotteen kätevästi esille. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta kierrätettävät pussit painetaan esteen muodostavalle suojakalvolle, joka on suunniteltu pitämään tuotteen sisältö pussissa valolta ja ilmalta suojattuna. Niihin on käytetty kierrätettäviä materiaaleja, joiden tuotanto käyttää vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteiset pakkausvaihtoehdot.

Helppo muokkausprosessi
Helppokäyttöisen suunnittelustudion avulla voit lisätä valokuvan, logon tai molemmat värillisinä omiin kierrätettäviin pusseihisi. Valitse kiiltävä, mattapintainen tai soft-touch-viimeistely, joka saa pakkauksesi erottumaan muista. Sitten lisäät vain oman painatuksesi, ja me hoidamme loput. Kierrätettävät ja joustavat pussisi toimitetaan sinulle painettuina ja ylhäältä aukinaisina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit