Siirry suoraan pääsisältöön

Kierrätettävät pussit

Vaihda elintarviketurvalliseen pakkausvaihtoehtoon valitsemalla kierrätettävät, vaaka- tai pystyasentoiset pussit. Laita tuotteesi näihin toiveidesi mukaan painatettuihin pusseihin ja hyödynnä lämpösaumausta niiden pitämiseksi tuoreina. Tarkastele tietoja

Koko
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys
  • Eri ​​kokovaihtoehtoja
  • Kestävä materiaali, joka ei puhkea eikä repeydy helposti
  • Pystyssä seisovat ja vaakasuuntaiset pussivaihtoehdot
  • Kiiltävä, mattapintainen tai pehmeä pinta
  • Repäistävä lovi aukaisuun
  • Uudelleensuljettavat vetoketju- ja ripustusreikävaihtoehdot
  • Kierrätettävä

Kierrätettävä pakkausvaihtoehto
Toiveidesi mukaan painatetut, kierrätettävät pussit ovat todiste siitä, että voit vähentää yrityksesi ympäristövaikutuksia helpolla ja hyvännäköisellä tavalla. Näihin tyylikkäisiin ja moderneihin pusseihin voidaan lisätä valitsemasi painatus molemmille puolille. Tämän jälkeen voit täyttää pussit omilla tuotteillasi ja sulkea ne kuumasaumaamalla. Valitsemasi pysty- ja vaakasuuntaisen pakkauksen avulla tuotteesi pysyvät tuoreempina pidempään, näyttävät hyvältä esillä ja toimivat kätevänä ja tilaa säästävänä vaihtoehtona.

Toimiva ja suojaava
Sen lisäksi, että ne näyttävät hyvältä, nämä kierrätettävät ja joustavat pussit auttavat suojaamaan tuotteitasi tehokkaasti lialta ja vuotamiselta. Ne ovat erinomainen vaihtoehto elintarvikkeille, kahville ja muille kuivatuotteille sekä esimerkiksi makeisille. Voit jopa lisätä uudelleensuljettavan sauman tai ripustusreiän, joka mahdollistaa tuotteen asettamisen kätevästi näkyville. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, kierrätettävät pussit tulostetaan voimakkaan esteen muodostaville kalvoille, jotka on suunniteltu pitämään tuotteet hyvin säilyvinä ja valo ja ilma ulkona. Lisäksi ne on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, joiden tuotanto käyttää vähemmän energiaa ja synnyttää vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteiset pakkausvaihtoehdot.

Helppo muokkausprosessi
Helppokäyttöisen suunnittelustudion avulla voit lisätä valokuvan, logon tai molemmat värillisinä omiin kierrätettäviin pusseihisi. Valitse kiiltävä, mattapintainen tai pehmeä pinta, joka saa oman pakkauksesi erottumaan joukosta. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain lisätä oma painatuksesi, ja me hoidamme loput. Kierrätettävä ja joustava pussisi toimitetaan sinulle laadukkaasti painettuna ja ylhäältä avattuna.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit