Siirry suoraan pääsisältöön

Joustopakkaukset ja pystypussit

Pidä kuivat tuotteet, nesteet tai jauheet suljettuina ja tuoreina joustavilla pystypusseilla. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, useisiin kokovaihtoehtoihin ja moneen muuhun. Tarkastele tietoja

Koko
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

– Seitsemän kokoa – Kiiltävä-, matta- ja soft touch -pintaiset viimeistelyvaihtoehdot – Uudelleensuljettava vetoketju - ja ripustusreikävaihtoehdot – Pystymalli – Neliväripainatus etu-, taka- ja pohjaosassa

Sinetöi, nosta pystyyn ja erotu muista

Etsitkö tapaa esitellä tuotteesi huomiota herättävällä tavalla? Myytpä sitten kosmetiikkaa, maustetuotteita tai jotain siltä väliltä, ​​pystypussipakkauksemme sinetöivät tuotteesi tiiviisti ja suojaavat niitä ulkoisilta vaikutuksilta. Yksilöllisen mallin ansiosta nämä joustopussit auttavat tuotteitasi erottumaan tiskillä ja esittelypöydillä.

Vaihtoehtoja pakkaustesi erottamiseen toisistaan

Valitse eri kokovaihtoehdoista sinulle sopiva kuiva- ja märkätuotteiden, jauheiden tai makeisten pakkaamiseen. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu joukosta. Harkitse sitten premium-ominaisuuden lisäämistä eli uudelleensuljettavaa vetoketjua tuotteen säilyttämiseksi tai ripustusreikää pussin esille ripustamista varten.

Helppo suunnitella

Kun olet valmis aloittamaan pussin suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Lataa oma mallisi, tutustu muokattaviin malleihimme tai anna ammattilaisemme luoda sinulle ainutlaatuinen malli. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Pystypussit toimitetaan sinulle painettuina ja ylhäältä avattuina. Täytä pussi ja sulje se kuumasaumauksella tiivistääksesi sen tiukasti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit