Loading...

Pystypussit

Pidä kuivat tuotteet, nesteet tai jauheet suljettuina ja tuoreina joustavilla pystypusseilla. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, kokovaihtoehtoihin jne. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x S x K)
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä kosteus poissa brändättyjen pystypussien avulla.

– Seitsemän kokoa – Pussiin saa valita kiiltävä-, matta- tai soft touch -pintaisen viimeistelyn – Mahdollisuus valita uudelleensuljettava pussinsuljin ja ripustusreikä – Pystymalli – Neliväripainatus etu-, taka- ja pohjaosaan

Pakkaa tuotteet tiiviisti suljettuun pystypussiin ja erotu muista

Etsitkö tapaa esitellä tuotteesi huomiota herättävällä tavalla? Myytpä sitten kosmetiikkaa, maustetuotteita tai jotain siltä väliltä, ​​pystypussipakkauksemme sulkevat tuotteesi tiiviiseen pakkaukseen suojaten niitä ulkoisilta tekijöiltä. Itse suunnittelemasi painatuksen ansiosta nämä joustopakkaukset auttavat tuotteitasi erottumaan muista tiskillä ja esittelypöydillä.

Vinkkejä pakkaustesi näkyvyyden varmistamiseksi

Valitse eri kokovaihtoehdoista sinulle sopiva pussi märkä- ja kuivatuotteiden, jauheiden tai makeisten pakkaamiseen. Valitse matta- tai kiiltäväpintainen viimeistely, jotta pakkauksesi erottuu joukosta. Harkitse sitten premium-ominaisuuden lisäämistä: voit valita tuotteiden säilyvyyttä parantavan uudelleensuljettavan pussinsulkimen tai ripustusreiän, jolla pussin voi ripustaa esille.

Helppo suunnitella

Kun olet valmis aloittamaan pussin suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Voit ladata oman painatusmallisi, tutustua muokattaviin malleihimme tai antaa ammattisuunnittelijamme luoda ainutlaatuisen mallin vain sinua varten. Jos haluat käyttää omaa malliasi, muista poistaa siitä kaikki leikkausmerkit ja -viivat lataamisen jälkeen, jotta niitä ei paineta valmiiseen tuotteeseen. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Pystypussit toimitetaan sinulle valmiiksi painettuina ja ylhäältä avattuina. Täytä pussi ja käytä kuumasaumausta sulkeaksesi sen tiiviisti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen asiakkaaseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit