Siirry suoraan pääsisältöön

Joustopakkaukset ja pystypussit

Pidä kuivat tuotteet, nesteet tai jauheet suljettuina ja tuoreina joustavilla pystypusseilla. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, useisiin kokovaihtoehtoihin ja moneen muuhun. Tarkastele tietoja
Koko
Materiaali
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Viisi kokovaihtoa
  • Kiiltävä- ja mattapintaiset viimeistelyvaihtoehdot
  • Vaihtoehtoina uudelleensuljettava vetoketju, venttiili ja ripustusreikä
  • Pystymalli
  • Helposti avattava malli

Myytpä sitten kosmetiikkaa, maustetuotteita tai jotain siltä väliltä, ​​pystypussipakkauksemme sinetöi tuotteesi tiiviisti ja suojaa niitä ulkoisilta vaikutuksilta. Mallin lataaminen on helppoa, halusitpa sitten esitellä kuvaa tuotteestasi, logoasi tai molempia.

Valitse eri kokovaihtoehdoista sinulle sopiva kuivatuotteiden, jauheiden tai makeisten pakkaamiseen. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu joukosta. Harkitse sitten premium-ominaisuuden lisäämistä eli uudelleensuljettavaa vetoketjua tuotteen säilyttämiseksi tai ripustusreikää pussin esille ripustamista varten.

Oletko valmis aloittamaan? Lataa sitten valmis mallisi sovellukseemme ja jätä loput meidän hoidettavaksemme. Pystypussit toimitetaan sinulle painettuina ja ylhäältä avattuina. Täytä pussi ja sulje se kuumasaumauksella tiivistääksesi sen tiukasti. Sitten tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit