Siirry suoraan pääsisältöön

Edulliset paperikassit

Heitä hyvästit brändäämättömille paperikasseille ja menetetyille mainosmahdollisuuksille mukautettujen paperikassiemme avulla. Yksivärinen painatus valitsemasi värisellä FSC®-sertifioiduilla paperilla. Tarkastele tietoja

Koko
Kassin väri
Painoväri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 5 kokoa
  • 11 värivaihtoehtoa
  • Kierretyt paperikahvat
  • Yksiväripainatus, 6 värivaihtoehtoa
  • Tilausmäärä 150–5000 kpl
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Väri joka huomataan
Kassi on erityinen mainostilaisuus. Hyödynnä siis hetki, jolloin kiität asiakasta tämän tekemästä ostoksesta. Edullisilla paperikasseilla voit lisätä yrityksen logon näkyvyyttä – anna asiakkaiden viedä logosi mukanaan ystävien, perheen ja kadunkulkijoiden nähtäväksi. Kirkkaan värinen painatus valitsemasi väriselle paperille. Brändisi näkyy noutotilausten, vähittäismyynnin ja muiden yhteydessä. Ammattilaisvinkki: Paperikasseja voidaan käyttää myös lahjakasseina – vaihtoehto, joka on usein kiireisen mieleen.

Personoidut ja ammattimaiset
Paperikassit voidaan mukauttaa monilla eri tavoilla oikean tyylin löytämiseksi. Logon, tekstin tai kuvan voi lisätä kassin etu- ja takaosaan. Haalistumattomien kassien värivaihtoehtojen lisäksi valittavana on eri värisiä musteita. Käytä värejä, jotka edustavat parhaiten brändiäsi, tai valitse odottamaton yhdistelmä, joka saa ihmisten katseen kääntymään. Kierretyt paperikahvat ovat sävy sävyyn kassin kanssa.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan omat paperikassisi? Lataa logo, yrityksesi nimi tai mallipohjasi verkkosuunnittelustudioon, missä voit lisätä haluamasi yksityiskohdat. Painamme valmiin mallisi ammattitaidolla vastuullisesti hankitulle paperille ja toimitamme tilauksesi sinulle. Edulliset paperikassit toimitetaan hyvännäköisinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit