Loading...

Laita logosi näkyville yksiväristen paperikassien avulla.

  • Viisi eri kokoa
  • 11 värivaihtoehtoa
  • Kierretyt paperikahvat
  • Yksiväripainatus, kuusi värivaihtoehtoa
  • Tilausmäärä 150–5 000 kpl
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Näyttävät värivaihtoehdot
Oletpa sitten aloittelemassa yritystäsi tai sinulla on jo vakiintunut yritys, jonka paperikassivarastoja haluat täydentää, yksiväriset paperikassimme ovat loistava ja kustannustehokas vaihtoehto. Luo ammattimainen ilme terävin värein painetulla logolla valintasi mukaiselle värikkäälle paperille. Anna asiakkaiden ottaa brändisi mukaansa ja esitellä sitä kaikkialla. Nämä yksinkertaiset kassit herättävät huomiota vähittäiskaupasta ravintoloihin ja sopivat hyvin suurempiinkin tilausmääriin.

Persoonallinen ja ammattimainen tyyli
Paperikasseja voi muokata monilla eri tavoilla sopivan tyylin löytämiseksi. Haalistumattomien kassien värivaihtoehtojen lisäksi valittavana on erivärisiä musteita. Käytä värejä, jotka edustavat parhaiten brändiäsi, tai valitse erikoisempi yhdistelmä, joka saa ihmisten katseet kääntymään. Kierretyt paperikahvat ovat sävy sävyyn kassin kanssa.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan omat paperikassisi? Aloita valitsemalla jokin muokattavista mallipohjistamme. Voit muokata tekstiä, värejä ja paljon muuta. Tai jos sinulla on jo valmis malli, voit ladata sen suoraan suunnittelustudioomme, jossa voit muokata sitä ja lisätä haluamasi viimeistelyt. Kun kaikki on valmista, painamme mallisi ammattimaisesti, ja yksiväriset paperikassisi saapuvat perille raikkaina ja käyttövalmiina.

VistaPrintin valikoimassa on Yksiväriset paperikassit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit