Loading...

Laita logosi näkyville yksiväristen paperikassien avulla.

  • 5 kokoa
  • 11 värivaihtoehtoa
  • Kierretyt paperikahvat
  • Yksiväripainatus, 6 värivaihtoehtoa
  • Tilausmäärä 150–5000 kpl
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista

Väri joka huomataan Kassi on erityinen mainostilaisuus. Hyödynnä siis hetki, jolloin kiität asiakasta tämän tekemästä ostoksesta. Yksivärisillä paperikasseilla voit lisätä yrityksen logon näkyvyyttä – anna asiakkaiden viedä logosi mukanaan ystävien, perheen ja ohikulkijoiden nähtäväksi. Kirkkaan värinen painatus valitsemasi väriselle paperille. Brändisi näkyy noutotilausten, vähittäismyynnin ja muiden yhteydessä. Nämä kassit ovat kätevä ja helposti yksilöitävä vaihtoehto, joka sopii hyvin suurille tilausmäärille.

Persoonallinen ja ammattimainen ulkoasu
Paperikassit voidaan mukauttaa monilla eri tavoilla oikean tyylin löytämiseksi. Haalistumattomien kassien värivaihtoehtojen lisäksi valittavana on eri värisiä musteita. Käytä värejä, jotka edustavat parhaiten brändiäsi, tai valitse odottamaton yhdistelmä, joka saa ihmisten katseen kääntymään. Kierretyt paperikahvat ovat sävy sävyyn kassin kanssa.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan omat paperikassisi? Lataa logo, yrityksesi nimi tai mallipohjasi verkkosuunnittelustudioon, missä voit lisätä haluamasi yksityiskohdat. Painamme valmiin mallisi ammattitaidolla vastuullisesti hankitulle paperille ja toimitamme tilauksesi sinulle. Yksiväriset paperikassisi toimitetaan sinulle hyvännäköisinä ja käyttövalmiina.

VistaPrintin valikoimassa on Yksiväriset paperikassit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit