Loading...

Postitustarvikkeet

Lähetä tuotteesi tyylillä. Personoidut postitustarvikkeet ovat loistava tapa ilahduttaa asiakkaita toimituksen yhteydessä ja tehdä pakkauksen avaamisesta ainutlaatuinen kokemus.


11 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
11 tulokset


Suunnittele yksilöllisten postitustarvikkeiden avulla pakkauksia, joiden avaamista asiakkaat eivät malta odottaa.

Haluatko päivittää tuotteittesi lähettämiseen käyttämäsi vaaleanruskeat laatikot ja perusteipit? Anna tuotteittesi ja tuotepakkauksiesi yksityiskohtien ja tarkkuuden näkyä myös postitustarvikkeissasi. Lisää brändisi ja tyylisi kätevästi jokaiseen lähtevään laatikkoon ja postituslaatikkoon muokattavien malliemme avulla. Erinomaisia tapahtumiin, kampanjoihin ja lahjoihin! 

Mikä tyylisi sitten onkaan, VistaPrint auttaa sinua suunnittelemaan mielenjäävät pakkaus- ja toimitusmateriaalit. Laita brändisi kuvat postitus- ja pakkauslaatikoihin ja lisää niihin itseliimautuva, logoasi kantava pakkausteippi. Suunnittele muokattavia postituspusseja ja toimituskirjekuoria ja tarjoa asiakkaille miellyttävä ostokokemus yksilöllisillä viesteillä, tarjouksilla ja monella muulla tavalla. Valitse jokin mallipohjistamme tai lataa sovellukseen oma mallisi. Asiantuntijamme voivat myös auttaa tarvittaessa.