Loading...

Smartpost-laatikot

Lähetä toimitukset turvallisesti painatuksettomissa postituslaatikoissa, jotka on valmistettu kestävästi tuotetuista materiaaleista. Valikoimassa edullisia kokoja, saatavana valkoisena tai ruskeana. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Kuvioimattomat postituslaatikot antavat tuotteidesi viedä kaiken huomion

  • Saatavilla 5 kokoa
  • 1,8 mm paksuinen valkoinen tai ruskea E Flute -pahvi
  • Kestävä, edestä suljettava
  • Tilausmäärä 10–600
  • Valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista

Edullinen pakkausvaihtoehto
Etsitkö yksinkertaista, edullista ja luotettavaa postituslaatikkoa? Kuvioimaton postituslaatikkomme on vastaus pyyntöösi. Pahvin aallotus eristää sisällön ja suojaa mahdollisilta kolhuilta, joten ne ovat loistava vaihtoehto lähetätpä sitten verkko- tai toistuvia tilauksia tai vähittäismyyntivalmiita lahjapakkauksia. Valitse tämä kuvioimaton vaihtoehto, kun haluat hillitymmän ilmeen tai moniläyttöisen toimitusratkaisun.

Helppo koota ja lähettää
Painattamattomia postituslaatikoita on viittä eri kokoa – joko ruskea tai valkoinen E Flute -aaltopahvi. Ne ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tuotteiden lähettämiseen ilman lisäpakkauksia. Niiden kokoaminen on helppoa ja edestä avautuva malli tuottaa jännittävän avauskokemuksen.

Yksinkertainen mutta monipuolinen
Oletko valmis tilaamaan omasi? Valitse haluamasi koko, materiaali ja määrä ja me hoidamme loput – postituslaatikot toimitetaan viimeistellyn näköisinä. Jos haluat brändätymmän ilmeen, suosittelemme käyttämään niitä yhdessä mukautettujen postitustarrojen kanssa tai sinetöimään ne vedellä liimautuvalla pakkausteipillä.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit