Loading...

Kierrätettävä pussit

Vaihda elintarviketurvalliseen pakkausvaihtoehtoon valitsemalla kierrätettävät, vaaka- tai pystyasentoiset pussit. Käytä kuumasaumausta pitääksesi tuotteesi tuoreina näissä yksilöllisissä pusseissa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x K)
Materiaalit
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele kauniit pakkaukset ja vähennä ympäristövaikutustasi kierrätettävillä pusseilla

– Monta eri ​​kokovaihtoehtoa. – Kestävä materiaali, joka ei puhkea eikä repeydy helposti. – Saatavana on pystypusseja ja litteitä pusseja. – Pussiin saa valita kiiltävä-, matta- tai soft-touch-pintaisen viimeistelyn. – Repäistävä lovi aukaisuun. – Mahdollisuus valita uudelleensuljettava pussinsuljin ja ripustusreikä. – Kierrätettävä.

Kierrätettävä pakkausvaihtoehto Yksilölliset, kierrätettävät pussit ovat todiste siitä, että voit vähentää yrityksesi ympäristövaikutuksia helposti ja tyylikkäästi. Lisää näihin tyylikkäisiin ja moderneihin pusseihin mieleisesi painatus. Tämän jälkeen voit täyttää pussit omilla tuotteillasi ja sulkea ne kuumasaumaamalla. Valitsemasi pystypussin tai litteän pussin ansiosta tuotteesi pysyvät tuoreempina pidempään ja näyttävät hyvältä esillä. Pussit ovat myös kätevä ja tilaa säästävä vaihtoehto.

Toimiva ja suojaava
Tyylikkään ulkoasunsa lisäksi nämä kierrätettävät ja joustavat pussit auttavat suojaamaan tuotteitasi tehokkaasti lialta ja sisällön vuotamiselta. Ne ovat erinomainen pakkausvaihtoehto elintarvikkeille, kahville ja muille kuivatuotteille sekä esimerkiksi makeisille. Voit jopa lisätä niihin uudelleensuljettavan pussinsulkimen tai ripustusreiän, jonka avulla voit asettaa tuotteen kätevästi esille. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta kierrätettävät pussit painetaan tiiviille, paksulle suojakalvolle, joka on suunniteltu pitämään tuotteen sisältö pussin sisällä suojassa valolta ja ilmalta. Pussien valmistukseen on käytetty kierrätettäviä materiaaleja, joiden tuotanto käyttää vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteiset pakkausvaihtoehdot.

Helppo muokkausprosessi
Helppokäyttöisen suunnittelustudion avulla voit lisätä omiin kierrätettäviin pusseihisi haluamasi neliväripainetun valokuvan, logon tai kummatkin. Muista vain poistaa lataamastasi kuvasta kaikki leikkausmerkit ja -viivat ennen painatusta, jottei niitä päädy valmiiseen tuotteeseen. Valitse kiiltävä, mattapintainen tai soft-touch-viimeistely, joka saa pakkauksesi erottumaan muista. Sitten lisäät vain oman painatuksesi, ja me hoidamme loput. Kierrätettävät joustavat pussit toimitetaan sinulle valmiiksi painettuina ja ylhäältä aukinaisina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit