Loading...

Yksilölliset silkki- ja käärepaperit

Tee tuotteen avaamisesta miellyttävä kokemus yksilöllisen silkki- ja käärepaperin avulla. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, kokovaihtoehtoihin jne. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Arkin Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele sisältä ja ulkoa brändätyt, yksilölliset pakkaukset painetun silkkipaperin avulla

– Kaksi kokoa – 28 g/m² silkkipaperi – Valkoinen paperi – Neliväripainatus yhdellä puolella

Sommiteltu ja pakattu vaikutuksen tekemiseksi

Haetko hauskaa tapaa piristää brändisi ulkoasua ja tuntumaa? Harkitse pakkauksiisi yksilöllistä silkkipaperia. Olipa kyseessä särkyvien esineiden pakkaaminen, pehmusteen lisääminen lahjoihin tai tuotteiden suojaaminen kantokassien tai laatikoiden sisällä, tämä tuote sopii siihen täydellisesti. Lisää se asiakkaasi jokaiseen laatikkoon tai pussiin, sillä jokainen tuote on kuin lahja.

Kevyt ja helppo kääriä

Räätälöityä silkkipaperia on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa neliväripainatuksella. Se lisää ripauksen ylellisyyttä pakkaukseen ja muistuttaa ihmisiä brändistäsi. Lisäksi kevyt, ohut ja valkoinen paperi kiinnittää huomion brändiisi ja antaa yrityksestäsi ensiluokkaisen vaikutelman.

Helppo suunnittelu

Oletko valmis suunnittelemaan? Ladattuasi haluamasi logon tai kuvan voit lisätä paperiin muut yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja mallit. Näin voit luoda huomiota herättävän mallin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan laadukkaasti ja toimitetaan sinulle pian. Silkkipaperisi toimitetaan sinulle tyylikkäänä, viimeisteltynä ja valmiina esittelemään brändiäsi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit