Loading...

Tuotepakkaukset

Tee pakkausten avaamisesta miellyttävää näiden yksilöllisten tuotepakkaustarvikkeiden avulla. Piristä joustopussejasi logolla tai lisää ripaus eleganssia lahjoihin tyynyrasioilla.


13 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
13 tulokset


Pakkaa tuotteesi ja tavarasi näyttävillä tuotepakkaustarvikkeilla.

Pienyrityksille tuotteen ulkoasu on tuhannen sanan arvoinen. Tuotteen pakkausta ei tarvita vain tuotteen säilyttämiseen. Pakkaus myös esittelee logoasi, brändiäsi ja yritystäsi. Mitä jännittävämpi ja luovempi tuotepakkaus, sitä jännittävämmältä, luovemmalta ja ammattimaisemmalta brändisi näyttää ostajien silmissä.

Tarvitsetpa sitten laatikoita, kasseja tai joustopusseja, meiltä löydät tuotteisiisi sopivat pakkaukset. Kun olet löytänyt sopivan pakkauksen, valitse malli laajasta valikoimastamme ja yksilöi se mieleiseksesi VistaPrintin suunnittelustudiossa. VistaPrintin muokattaviin tuotepakkauksiin voi pakata tuotteet kynttilöistä ja koruista vähittäiskaupan monenlaisiin myyntiartikkeleihin. Voit ladata palveluun myös oman logosi ja mallisi. Suunnittelitpa pakkauksiasi sitten millä tavalla tahansa, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan kaikessa, mihin saatat tarvita apua.