Loading...

Illallismenut

Lisää häidesi kattaukseen juhlava ilme yksilöllisten häämenukorttien avulla. Toiveidesi mukaan räätälöitävät mallit; useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Herätä kutsuvieraiden ruokahalut ikimuistoisessa hääjuhlassa.

  • Koko 21 x 9,5 cm
  • 8 paperilaatuvaihtoehtoa
  • Vakiokulmat
  • Kirkas neliväripainatus

Odotatko innolla juhlia sen jälkeen, kun “Tahdon” on sanottu? Luo tunnelmaa häävastaanoton pöytäkattaukseen tyylikkäiden ja yksilöllisten häämenujen avulla. Mukautetut häämenukortit tarjoavat vieraillesi hyödyllistä tietoa, kuvailevatpa ne usean ruokalajin ateriaa tai saatavilla olevia noutopöytävaihtoehtoja. Käytettävissä on kattava valikoima värejä ja malleja. Voit helposti luoda menutyylin, joka vastaa häiden yleisilmettä, kuten kutsuja ja paikkakortteja.

Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Kutsumme sinut tutustumaan täysin mukautettavissa olevien häämenujemme valikoimaan. Löydettyäsi mieleisesi mallin voit lisätä siihen kaikki omat yksityiskohtasi verkkopohjaisessa suunnittelutyökalussamme. Kun olet viimeistellyt mallisi, tee tilaus ja anna meidän hoitaa loput. Ammattimainen painatusprosessimme tuo visiosi eloon – ja ainutlaatuiset luomuksesi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina käyttöön tärkeää päivää varten.

VistaPrintin valikoimassa on Illallismenut mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit