Loading...

Kirjekuoret ja kirjelomakkeet

Säästä aikaa ja vaivaa yksilöllisten postitustarvikkeiden avulla. 

Kirjekuoret

Kirjelomakkeet ja kortit

 
 
 
 

Postitustarvikkeet

 
 
 
 

Etsi itsellesi mieluinen malli

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli. Meiltä löytyy useita vaihtoehtoja.
Tarvitsetko suunnitteluapua?
Voit pyytää neuvoja ja apua aloittamasi mallin muokkaukseen tai tehdä yhteistyötä ammattisuunnittelijan kanssa, jos haluat luoda aivan ainutlaatuisen mallin alusta asti.
Tutustu suunnittelupalveluihin

Yksilöllisesti painettujen kirjekuorten avulla säästät aikaa ja tulet huomatuksi.

Haluatko keventää tehtävälistaasi ja varmistaa, että postisi erottuu muista? Valitse sopiva tuote yritys- tai henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen kirjekuori- ja pakkaustuotteiden valikoimasta ja suunnittele yksilöllinen malli, joka on ainutlaatuisen luova tai ammattimainen tai molempia. Laita yrityksesi nimi ja logo pakkauksiin tai painettuihin kirjekuoriin yrityksen nopeaa tunnistamista varten. Tai hanki värillinen tai yksilöllinen kirjekuori, jotta henkilökohtaisista viesteistäsi tai kutsukorteistasi tulee persoonallisempia ja ne on helpompi huomata.

Kun tiedät, mikä tuote sopii tarpeisiisi, voit valita erilaisista ominaisuuksista ja malleista sekä lisätä tietosi ja muut haluamasi yksityiskohdat. Kun tilauksesi on valmis, me jatkamme siitä eteenpäin. Saat painetut kirjekuoret ja pakkaukset käyttövalmiina ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Usein kysyttyä

Kyllä, voit tilata kirjekuoria ilman painatusta. Värilliset kirjekuoremme ovat aina tyhjiä. Tyhjät mallipohjat ovat esillä malligalleriassamme.

Kyllä. Yksilöllisten kirjekuorien koko pinta on painettavissa. Voit täyttää siitä painatuksella vain haluamasi osan.

Kyllä. Useimpiin hääkutsumalleihin on saatavana niitä vastaavat kirjekuoret. Jos et löydä sopivaa mallia tai jos haluat luoda jotain uutta, kerro siitä meille. Autamme mielellämme.

Kyllä. Suunnitellessasi mallia verkkostudiossamme näet vaihtoehdon PDF-vedoksen luomista varten. Voit katsoa, miltä kirjekuori näyttää painettuna ja varmistaa samalla, ettei siinä ole virheitä ennen tilauksen vahvistamista.

Yksilöllisiä kirjekuoria on saatavana viisi eri kokoa: – 14,6 x 11 cm – sopii kortille, jonka koko on 13,9 x 10,7 cm – C5 – sopii kortille, jonka koko on 21,6 x 13,9 cm – 19 x 12 cm – sopii kortille, jonka koko on 18,2 x 11,7 cm – 14,6 x 14,6 cm – sopii kortille, jonka koko on 14 x 14 cm – DL – sopii kortille, jonka koko on 21 x 9,5 cm

Sulkemisvaihtoehdot vaihtelevat tuotteen mukaan. Niissä on joko liima (kosteusaktivoituvalla liimalla päällystetyt läpät), liimanauha (vahva liima, joka on päällystetty irrotettavalla paperinauhalla) tai molemmat. Alla on lueteltu kullekin tuotteelle saatavana olevat sulkemisvaihtoehdot:

Liima  Liimanauha
Yritysviestinnän kirjekuoret X X
Yksilölliset kirjekuoret X
Yksilölliset kirjekuoret X
Postituspussit X
Värilliset kirjekuoret X

Ota meihin yhteyttä ja kerro asiasta. Haluamme auttaa korjaamaan mahdolliset virheet.