Kirjekuoret

Haluatko antaa viime silauksen kirjepostillesi ja antaa samalla yrityksestäsi huolitellun ammattimaisen kuvan? Itse suunnitellut tai värilliset kirjekuoret kiinnittävät asiakkaiden tai vieraiden huomion tulevaan tapahtumaan tai kampanjaan. Voit lisätä kuoreen oman logosi, tekstisi tai kuvasi ja räätälöidä hää- ja syntymäpäiväkutsut ja muut kirjeet oman makusi mukaan. Vaihtoehtoisesti voit valita juuri sopivan värisen kirjekuoren ja suosikkisi monista ainutlaatuisista paperilaaduista. Yhtenäisen ilmeen ja yhteensopivien paperitarvikkeiden ansiosta tulet varmasti huomatuksi. Tiedämme, miten tärkeä rooli yksilöllisillä kirjekuorilla voi olla, kun lähetät viestejä asiakkaille, kutsuvieraille ja muille. Tutustu hyviin vinkkeihin ja ota markkinointimateriaaleistasi kaikki hyöty irtitäällä.

Kirjekuoret omilla painatuksilla

Yhteensopivat / itse suunnitellut kirjekuoret

Hanki kirjekuoret jotka ovat yhdenmukaiset minkä tahansa tuotteen kanssa – kutsukorteista yrityksen kirjelomakkeisiin. Voit myös loihtia itse huomiota herättävän ja yksilöllisen ilmeen.

Tilaa nyt
Colored envelopes

Värilliset kirjekuoret

Kiinnitä huomio väreillä, joilla tämä yksi laadukkaimmista (ja kestävimmistä) paperilaaduistamme on läpivärjätty.
Tilaa nyt

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

K: Miten itse suunnitellut kirjekuoret ja värilliset kirjekuoret eroavat toisistaan? 
V: Itse suunniteltuihin kirjekuoriin voi saada kokonaan oman painatuksen ja niihin voi käyttää Vistaprintin mallipohjia tai omia ladattuja malleja. Värilliset kirjekuoret ovat kestävämpiä, ja tarjolla on laaja väri- ja paperivalikoima.

K: Voiko värillisiin kirjekuoriin painattaa oman logon? 
V: Oman painatuksen voi saada vain itse suunniteltuihin kirjekuoriin. Värillisten kirjekuorien valikoimassa on monia erikoispapereita ja paperimateriaaleja, kuten hopeinen metallinhohtoinen paperi ja Kraft-paperi.  

K: Voinko tilata vain minua varten suunniteltuja kirjekuoria?
V: Jos valitset omalla painatuksella varustetut kirjekuoret, asiantuntevat suunnittelijamme voivat luoda erityisen mallipohjan aivan sinua varten. Napsauta “Anna meidän auttaa suunnittelussa” -kohtaa itse suunniteltavien kirjekuorien sivulla, niin pääset alkuun. 

K: Voinko tilata kirjekuoria ilman painatusta, vai onko saatavilla vain yksilöllisesti painettuja kuoria? 
V: Kyllä, voit tilata kirjekuoria ilman painatusta. Valitse haluamasi koko ja napsauta Aloita suunnittelu -painiketta. Mallipohjien sivulta löytyy myös tyhjä mallipohja. 

K: Mitä teen, jos kirjekuorissani on kirjoitus- tai suunnitteluvirhe? 
V: Jos kirjekuoresi eivät vastaa suunnitelmaasi tarkasti, vaihdamme kirjekuoret mielellään ilman lisämaksua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse, niin etsimme yhdessä ratkaisun ongelmaan.