Kirjekuoret

Suunnitteletpa sitten yritystapahtumaa tai hääjuhlia, huomiota herättävät kirjekuoret auttavat luomaan sopivaa tunnelmaa. Valitse yksilöllinen väri tai luo omanlaisesi ulkoasu, joka vastaa tapahtuman muita paperitarvikkeita.
custom envelopes

Yhteensopivat / itse suunnitellut kirjekuoret

Toiveidesi mukaan räätälöitävät, suoralla läpällä varustetut kirjekuoret ovat saatavilla monina eri malleina, mukaan lukien omia paperitarvikkeitasi vastaavat tyylit.
Tilaa nyt
punaiset kirjekuoret omalla painatuksella

Värikirjekuoret

Terävällä läpällä varustetut kirkasväriset kirjekuoret, jotka on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä paperista.
Tilaa nyt
Varmista, että lähettämäsi posti erottuu joukosta.

Itse suunnitellut kirjekuoret herättävät ihmisten huomion. Yksilöllisesti painatetut tai värilliset kirjekuoret auttavat asiakkaita tai vieraita innostumaan tulevasta tapahtumasta tai kampanjasta. 
Voit lisätä kuoreen oman logosi, tekstisi tai kuvasi ja räätälöidä hää- ja syntymäpäiväkutsut ja muut kirjeet oman makusi mukaan. Hanki käyttöösi tavallisesta poikkeavaa värillistä paperia ja hanki heidän huomionsa luomasi yhdenmukaisen tyylin avulla. Tutustu näihin vinkkeihin, joiden avulla otat markkinointimateriaaleistasi kaiken hyödyn irti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

K: Miten itse suunnitellut kirjekuoret ja värilliset kirjekuoret eroavat toisistaan? 
V: Itse suunniteltuihin kirjekuoriin voi saada kokonaan oman painatuksen ja niihin voi käyttää Vistaprintin mallipohjia tai omia ladattuja malleja. Värilliset kirjekuoret ovat kestävämpiä, ja tarjolla on laaja väri- ja paperivalikoima.

K: Voiko värillisiin kirjekuoriin painattaa oman logon? 
V: Oman painatuksen voi saada vain itse suunniteltuihin kirjekuoriin. Värillisten kirjekuorien valikoimassa on monia erikoispapereita ja paperimateriaaleja, kuten hopeinen metallinhohtoinen paperi ja Kraft-paperi.  

K: Voinko tilata vain minua varten suunniteltuja kirjekuoria?

V: Jos valitset omalla painatuksella varustetut kirjekuoret, asiantuntevat suunnittelijamme voivat luoda erityisen mallipohjan aivan sinua varten. Napsauta “Anna meidän auttaa suunnittelussa” -kohtaa itse suunniteltavien kirjekuorien sivulla, niin pääset alkuun. 

K: Voinko tilata kirjekuoria ilman painatusta, vai onko saatavilla vain yksilöllisesti painettuja kuoria? 
V: Kyllä, voit tilata kirjekuoria ilman painatusta. Valitse ensin haluamasi koko ja napsauta Aloita suunnittelu -painiketta. Voit valita tyhjän mallipohjan mallipohjien sivulta. 

K: Mitä teen, jos kirjekuorissani on kirjoitus- tai suunnitteluvirhe? 
V: Jos kirjekuoresi eivät vastaa suunnitelmaa tarkasti, vaihdamme kirjekuoret mielellään ilman lisämaksua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse, niin etsimme yhdessä ratkaisun ongelmaan.