Kutsukortit ja ilmoitukset

• Runsaasti eri kokoja ja paperilaatuja, joista valita.
• Ammattilaisten suunnittelemat mallipohjat moniin eri tilaisuuksiin.
• Värilliset, itse suunnitellut tai valkoiset kirjekuoret. 

Valitettavasti mallipohjaan ei ole saatavilla seuraavia valintoja:

Valitse yksi- tai kaksiosainen
Yksiosainen
Kaksiosainen
Koko
21 x 9,5 cm
13,9 x 10,7 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm
Viimeistely
Ei mitään
Kohopainatusfoliointi
Valitse paperi
Standard matte
Liinapintapaperi
Kierrätetty matta
Premium kiiltävä
Premium matta
Helmiäishohto
Silkkinen Premium-mattapaperi
Valitse muoto
Pyöristetty
Normaali
Valitse kalvon väri
Kulta
Ei mitään
Pysty- tai vaakamalli
Vaakasuuntainen
Pystysuuntainen
Määrä
Hinta 7,23 € ...

Hinnat sisältävät ALV:n

Tuotetiedot

Materiaalit, leikkausvarat, marginaalit ym.

Luo ennakko-odotuksia kiinnostavalla kutsukortilla.

Suunnittelitpa suuria juhlia tai pienimuotoista kokoontumista, meiltä löydät jokaiseen tilaisuuteen sopivat vaihtoehdot. Valittavanasi on laaja valikoima ammattilaisten käsissä syntyneitä kutsukortteja ja ilmoituksia, joiden tyyli sopii täydellisesti tapahtumasi teemaan. Tee viime silaus ja lisää tärkeät tiedot itse. Halutessasi voit lisätä tilaukseen kirjekuoret, jotka sopivat yhtenäiseen ilmeeseen parhaiten: voimakas yksivärinen tai klassisen valkoinen tai itse suunnittelemasi malli. Voit jättää kirjekuoret myös kokonaan tilaamatta, jos se on tapasi huolehtia ympäristöstä. (Voit valita kirjekuoresi kutsusi tai korttisi suunnittelun jälkeen.)

Paperivaihtoehdot

  • Standard matta (250 g/m²): Tällä kauniilla (ja edullisella) paperilla tekstit näyttävät selkeiltä, ja sille on myös vaivaton kirjoittaa. Saat sileän silkkipäällysteisen viimeistelyn etu- ja kääntöpuolelle sekä terävän painatuksen.
  • Premium matta (270 g/m²): Tässä pehmeästi viimeistellyssä paperissa on mattakäsitelty etupuoli ja silkkipäällysteinen kääntöpuoli. Kirkkaat värit antavat suunnittelemallesi painatukselle trendikkään ja modernin ilmeen.
  • Premium kiiltävä (350 g/m²): Näyttävän kiillon lisäksi valikoimamme kiiltävin paperi tarjoaa upeaa kontrastia ja saa siten kuvat ja värikkäät painatukset erottumaan kortista. Lisäksi voit helposti kirjoittaa kiillottomalle, silkkipäällysteiselle kääntöpuolelle.
  • Liinapintapaperi (270 g/m²): Pehmeä kangasmainen tekstuuri painuu tuntoaistin kautta mieleen ainutlaatuisella tavalla. Paperin kudottu verkkomainen kuviointi luo lähtemättömän ensivaikutelman.
  • Kierrätetty matta (270 g/m²): Tämä luontoystävällinen paperi erottuu taiteellisella ilmeellään. Eläväpintainen, 100-prosenttisesti kierrätetty paperi sopii parhaiten pelkistettyihin painatuksiin, joissa on paljon tekstiä.
  • Helmiäishohto (270–350 g/m²): Valoa heijastava pinta antaa tälle paperille hienostuneen kiillon. Kimalteleva pinta toimii parhaiten vaaleiden värien kanssa ja painatuksissa, joihin on jätetty tyhjää tilaa.
Jaa arvostelu ja lue, mitä muut asiakkaat ovat sanoneet.
Taattu tyytyväisyys
Muuten etsimme yhdessä ratkaisun. Aina.