Loading...

Sano hyvästit kirjoittajan krampille yksilöllisillä allekirjoitusleimasimilla.

– Painatusalue 7,7 x 3,9 cm – Kestävä muovikotelo – Kolme musteväriä saatavana – Helppo allekirjoituksen latausprosessi – Tasainen musteen jakautuminen – Jopa 10 000 käyttökertaa

Huomaa: Emme suosittele käyttämään latauksia, joissa on pientä grafiikkaa, alle 8 pt:n fontteja tai ohuita viivoja, koska ne voidaan hylätä. Katso usein kysytyistä kysymyksistä leimasinten suunnitteluvinkkejä, materiaalitietoja ja paljon muuta.

Identiteetti musteessa
Haluatko jättää jälkesi erottuvalla tavalla? Allekirjoitusleimasin on kätevä väline, jolla viimeistelet asiakirjasi tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Tarkasti ja yksityiskohtaisesti valmistettu leima vahvistaa identiteettisi yhdellä painalluksella.

Sinetöi allekirjoituksesi
Allekirjoitusleimat tarjoavat saumattoman ja tehokkaan tavan todentaa asiakirjoja, personoida kirjeenvaihtoa ja lisätä ammattimaisuutta yrityspapereihin. Painat vain leiman paperiin, kirjekuoriin ja tärkeisiin asiakirjoihin ja saat ihailla, miten hienostunut allekirjoituksesi kuvastaa ainutlaatuista tyyliäsi. Kaikki allekirjoitusleimasimet on valmistettu yli 40-prosenttisesti kulutuksen jälkeisestä kierrätysmuovista ja ovat 100-prosenttisesti CO2-neutraalisti offset-painettuja.

Sulava suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan oman allekirjoitusleimasimesi? Lataa ensin kuva allekirjoituksestasi ja lisää siihen sitten haluamasi yksityiskohdat ja musteen väri. Me huolehdimme lopusta, ja leimasimet toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Arvostelu

29. huhtik. 2024 | Kimmo | Verified Buyer

Homma toimii ja työn jälki hyvä.


Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit