Siirry suoraan pääsisältöön

Vastaanottokortit

Tarjoa hääpäivän tärkeimmät tiedot ystävillesi ja muille läheisillesi yksilöllisten vastaanottokorttien avulla. Toiveidesi mukaan räätälöitävät mallit; useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 13,9 x 10,7 cm
  • 7 paperilaatua
  • Vakiokulmat tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus

Liittyykö hääpäivääsi useita eri tapahtumapaikkoja? Harkitse vastaanottokortin sisällyttämistä mukaan hääkutsusi kanssa. Häiden vastaanottokutsut on suunniteltu auttamaan vieraita siirtymään ongelmitta vastaanottopaikkaan itse seremonian jälkeen. Niiden avulla voit myös luoda innostusta heitä odottavista juhlista. Kortin mallipohja sisältää tilan, jota voit käyttää juhlapaikkaa koskevia yksityiskohtia varten – vastaanottopaikan nimi ja osoite sekä mahdollisesti myös ajo-ohjeet. Saatavilla on kattava valikoima malleja, joiden avulla voit halutessasi luoda yhtenäisen ilmeen kaikille häihisi liittyville materiaaleille.

Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Tutustu täysin räätälöitävissä olevien vastaanottokorttiemme valikoimaan – kun olet löytänyt mieleisesi mallin, autamme sinua lisäämään siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Kun olet viimeistellyt mallisi, tee tilaus ja anna meidän hoitaa loput. Me painatamme, pakkaamme ja toimitamme tilauksesi – korttisi saapuvat sinulle tyylikkäinä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit