Loading...

Alumiinikyltit

Mainosta yritystäsi kestävillä alumiinikylteillä, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valittavanasi on useita eri kokoja joko pinnoitetulla valkoisella alumiinilla tai harjatulla alumiinilla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Ripustusvaihtoehto
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Opasta asiakkaat oikeaan suuntaan ammattimaisten metallikylttien avulla.

– 8 eri kokovaihtoehtoa. – Valmistettu 3 mm paksusta alumiinista. – 2 metallilevyä ja muoviydin. – 2 eri materiaalivaihtoehtoa. – Saatavilla porattujen reikien, seinäkiinnikkeiden tai ripustuskiskojen kanssa.

Etsitkö tarpeidesi mukaan räätälöityä kylttiä, joka näyttää hyvältä ja kestää myös ulkokäytössä? Harkitse alumiinikylttejä. Nämä metallikyltit on valmistettu ruostumattomasta alumiinista, ja niissä on vahvistettu muoviydin. Haalistumattoman musteen ja valintasi mukaan joko mattametallin tai pinnoitetun valkoisen alumiinin käyttö merkitsee, että nämä kyltit kestävät käytössä pitkään, haluatpa sitten laittaa ne esille ulkosalla tai kaipaat modernia kylttiä kauppaasi, studioosi tai toimistoosi.

Oletko valmis luomaan omasi? Kun olet ladannut korkearesoluutioisen kuvan tai mallin verkkostudioomme, voit muokata sitä vielä haluamallasi tavalla. Valitse sitten sinulle parhaiten sopiva kylttivaihtoehto ja anna meidän hoitaa loput. Yksilöity alumiinikylttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit