Loading...

Kaikki banderollit

Sano se näyttävästi ja ääneen. Esittele brändiviestiäsi, iskulausettasi tai logoasi yksilöllisellä ripustettavalla tai seisovalla banderollillamme. Valikoimassamme on erilaisia kankaita ja tyylejä.

8 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
8 tulokset


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Verkkobanderollit ovat hieman läpinäkyviä, joten ne sopivat parhaiten suurille fonteille ja kuville. Vinyyli sopii paremmin yksityiskohtaisemmille ja monimutkaisemmille malleille.

Verkkobanderollit toimitetaan 1,27 cm:n kokoisilla purjerenkailla. Vinyyli-, PVC-vapaisiin ja kangasbanderolleihimme voidaan lisätä purjerenkaat. Purjerenkaat kiinnitetään 60 cm:n etäisyydelle toisistaan banderollin ylä- ja alakulmiin. Roll up -banderollit eivät tarvitse purjerenkaita.

Tarjoamme tällä hetkellä itse suunniteltuja kokoja vain vinyylibanderolleillemme, mutta meillä on laaja valikoima kokoja kaikkia muita banderolleja, joten hyvin todennäköisesti löydät meiltä tarpeisiisi sopivan banderollin.

Emme tällä hetkellä myy Roll up -banderolleja ja telineitä erikseen. Suosittelemme käyttämään banderollejamme yhdessä VistaPrintin telineen kanssa parhaan sopivuuden ja tukevuuden varmistamiseksi.

Kaksipuolisen painatuksen saa vain Roll up -banderolleihimme.