Loading...

Liput

Erotu messuilla, tule huomatuksi pääkadulla ja lisää kävijämäärääsi. Jos jokin tai kaikki näistä ovat tavoitteitasi, meiltä löydät varmasti siihen sopivan lipun.

5 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
5 tulokset


Anna yksilöllisten lippujesi liehua korkealla. Muokkaa myymäläsi julkisivua, tapahtumakojuasi ja muuta haluamaasi paikkaa tarpeittesi mukaan.

Suunnittele näyttäviä lippuja, jotka huomataan ja jotka kannustavat mahdollisia asiakkaita tutustumaan yritykseesi. Suurikokoisista lipuista ja banderolleista myymälän fasadi- ja kioskilippuihin – tehosta brändiäsi useammalla eri tavalla. Valitse tarpeisiisi sopiva yksilöllinen lippu ja lisää siihen oma brändisi tai logosi.
Valikoimastamme löytyy myös lippujalkoja ja tankoja sekä läpikuultavia ja läpinäkymättömiä kangasvaihtoehtoja. Kaikki lippumme ovat muokattavia, joten voit helposti hyödyntää sisä- tai ulkotilaasi markkinointiin.

Usein kysyttyä

Meillä on laaja valikoima erimuotoisia ja -kokoisia lippuja. Meillä on pystylippuja erilaisilla alustoilla, jotka sopivat parhaiten kadulle yrityksesi, liikkeesi tai tapahtuman ulkopuolelle. Valikoimassamme on myös lippuja, jotka on suunniteltu ripustettavaksi seinälle joko ulos tai sisälle.

Meillä on erilaisia jalustoja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin riippuen siitä, minne lippu laitetaan esille. Valikoimassamme on esimerkiksi erityisesti jalkakäytävälle ja kovalle alustalle sekä nurmikolle tarkoitettuja jalustoja. Meillä on myös jalustoja, joiden päälle voi ajaa autolla siten että autonrengas pitää sitä paikallaan.

Yksipuolisessa lipussa kuva painetaan läpikuultavan kankaan yhdelle puolelle. Kaksipuolisessa lipussa kuva painetaan kahdelle erilliselle kankaalle, yksi kummallekin puolelle. Kaksi puolisten lippujen keskellä on myös kolmas, läpinäkymätön kerros, joka estää valon läpipääsyn ja varmistaa, että malli näkyy selvästi joka puolelta.

Kyllä. Kaikki liput sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lipun voi pestä, mutta ota huomioon, että lipun pestyäsi se ei ole enää paloturvallinen. Se menettää myös B1-sertifikaattinsa eikä täytä enää messuilla tai tapahtumissa esillä pitämistä koskevia vaatimuksia. Jos kuitenkin haluat pestä lipun, suosittelemme kylmäpesua ja kuivattamista kuivaustelineellä tai pyykkinarulla.

Kunkin lipun verkkosivuilta löydät kokotaulukot, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan koon.