Loading...

Käsidesiteline

Tarjoa asiakkaille käsidesiä kaupan tai yrityksesi sisätiloissa tai niiden ulkopuolella. Valkoista terästä, A4-esitteen kokoinen kehys. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Huolehdi käsihygieniasta käsidesin säännöstelylaitteella.

  • Vapaasti seisovat ja kiinnitettävät mallit
  • Tukeva ja kestävä runko
  • Sisältää esitteen tai julisteen
  • 75 mm:n pullolle (ei tule mukana)

Tarjoa asiakkaille ja työntekijöille helppo pääsy käsidesiin joko yrityksesi sisätiloissa tai ulkona. Käsidesiteline on helppo asettaa näkyvälle paikalle – vaikka heti sisäänkäynnin viereen, kiinni seinään (tarvitset kolme ruuvia) tai pöydälle. Käytä kiireisissä tiloissa, kuten vastaanottoalueilla, kahviloissa, WC-tiloissa tai neuvotteluhuoneissa – rohkaise kaikkia käyttämään käsidesiä usein ja säännöllisesti. Lisää muistutus turvaväleistä ja muut tärkeät tiedot (kuten ohjeet kasvomaskin oikeaoppiseen käyttöön) mukana olevaan esitteeseen tai julisteeseen ja laita se kehykseen. Oletko valmis aloittamaan? Valitse ensin tarvitsemasi vaihtoehto – vapaasti seisova tai kiinnitettävä malli. Aloita tutustumalla esitteiden ja julisteiden valikoimaan. Malleja voi muokata toiveidesi mukaisesti. Tarjolla on myös tiettyjä aloja varten mukautettuja malleja.

Tee valitsemasta mallista omasi lisäämällä siihen tiedot, kuten nimesi, logosi ja verkkosivustosi osoite. Me huolehdimme lopusta. Käsidesiasema toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit