Loading...

Julistetelineet

Tee julisteesta tai menusta vapaasti seisova tiedotepiste tukevan alumiinisen infotelineen avulla. Saatavana on sekä pelkkä teline että koko setti (teline ja juliste omalla painatuksella). Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pystytä kätevä infoteline aulaan, tapahtumapaikalle tai muualle.

  • Vapaasti seisova alumiiniteline.
  • Säädettävä korkeus: 100–140 cm.
  • Napsautusmekanismilla toimiva kehys.
  • Läpinäkyvä suojakalvo.
  • Telineeseen mahtuu yksi juliste (A3-kokoinen).
  • Saatavana sekä erillinen teline että koko setti.

Etsitkö tapaa oman julisteen tai menun laittamiseksi näytille, mutta käytössäsi ei ole seinätilaa? Infotelineet voivat auttaa jakamaan tärkeää tietoa avoimissa tiloissa, kuten toimiston aulassa, ravintolassa, ulkoilmatapahtumissa ja muissa tilaisuuksissa. Jokaiseen vapaasti seisovaan lattiatelineeseen kuuluu painotettu jalusta ja 100 cm pitkä runko, jonka korkeutta voi säätää maksimissaan 140 cm:iin. Napsautusmekanismilla toimivaan kehykseen sopii yksi A3-kokoinen juliste, ja kehyksen voi asettaa sekä vaaka- että pystysuuntaan. Voit valita julisteen ja telineen sisältävän setin, johon kuuluu kaikki näytteillepanoon tarvittava, tai tilata vain metallisen telineen.

Oletko valmis tilaamaan omasi? Valitse infotelinevaihtoehto, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Jos valitset julisteen ja telineen sisältävän setin, autamme sinua suunnittelemaan oman julisteen. Kun olet valmis, me huolehdimme lopusta. Infotelineesi toimitetaan sinulle valmiina pystytystä ja käyttöä varten.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit