Loading...

Silikonireunagrafiikat

Tehosta kuvien näyttävyyttä valokuvalaatuisella silikonireunagrafiikalla. Haalistumaton kangas on ommeltu niin, että se levittyy reunojen yli. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Varmista, että kuvasi tai viestisi erottuu ympäristöstään.

  • Viisi kokovaihtoehtoa
  • Haalistumaton kangas
  • Tukeva alumiinikehys
  • Kangas + kehys tai pelkkä kangas
  • Sublimaatiotulostus

Silikonireunagrafiikka on ainutlaatuinen valinta kuvien ja tekstin esiintuomiseksi. Valitsemasi malli painetaan sublimaatiotulostusmenetelmällä haalistumattomalle Decotex-polyesterikankaalle. Kangas venytetään sileäksi ja ommellaan tukevan alumiinikehyksen reunojen yli. Tuloksena on hyvännäköinen kehyksetön taulu, joka sopii erinomaisesti tapahtumiin, vähittäiskaupan tarpeisiin tai vaikka näyttelyihin. Kangas voidaan lisäksi poistaa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa eri mallien välillä helposti. Taulussa on valmiina neljä reikää ja sen mukana toimitetaan myös kiinnitystarpeet, joten ripustaminen käy helposti.

Eikö silikonireunagrafiikka ole sinulle entuudestaan tuttua? Suosittelemme hankkimaan alkajaisiksi paketin, jossa tulee mukana sekä kangas että kehys. Jos haluat vain vaihtaa mallia, voit valita pelkän kankaan ja käyttää aiemmin Vistaprintiltä ostamaasi kehystäsi uudelleen. Lataa sitten valmis mallisi sivustollemme ja jätä loput meidän hoidettavaksemme. Tarkasti painetut silikonireunagrafiikat toimitetaan viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Silikonireunagrafiikkaa hyödyntävä kyltti salongille tai muulle yritykselle

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit