Loading...

Sisä- ja ulkokyltit

Älä anna asiakkaittesi jäädä paitsi – kiinnitä heidän huomionsa sisä- ja ulkokylteillä. Sisä- ja ulkokylttejä on tarjolla sekä myymälöihin että ulkotiloihin. Niiden avulla saat viestisi esille näyttävästi ympäri vuoden.

16 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
16 tulokset


Laita viestisi kaikkien näkyville sisä- ja ulkotiloihin.

Tehosta kampanjatarjouksiasi, myyntiäsi ja muita viestejäsi sisä- ja ulkokylttiemme avulla. Sisä- ja ulkokyltit metallisista A-telineistä myymäläkyltteihin ja kaikkeen siltä väliltä on suunniteltu kääntämään katseet sekä sisällä että ulkona.

Tarvitsitpa sitten pysyviä tuotteita, kuten toimistokylttejä tai -opasteita, tai jotain, jonka avulla voit vaihdella viestejä, kuten infotelineitä tai telineitä – meiltä löydät kaiken. Kaiken lisäksi suurin osa sisä- ja ulkokylteistämme on saatavana eri kokoisina.

Valikoimastamme löytyy alumiinista, akryylistä, muovista, puusta ja muista materiaaleista valmistettuja kylttejä. Sisä- ja ulkokylteistä löydät varmasti sopivat sekä esteettisiin että yritystarpeisiin.

Usein kysyttyä

VistaPrint tarjoaa sisä- ja ulkokyltteihin erilaisia lisätarvikkeita, joista osa kuuluu toimitukseen ja osa on erikseen ostettavia lisävarusteita. Jos haluat lisätietoja valitsemaasi sisä- ja ulkokylttiin saatavana olevista lisätarvikkeista, käy asianomaisella tuotesivulla.

Tarjoamme laajan valikoiman sisä- ja ulkokylttejä, joista suurin osa on saatavana vain yhdestä materiaalista valmistettuna. Valittavanasi olevat erilaiset materiaalit ovat akryyli, pahvi (kartonki, pahvi, re-board), vaahtomuovi, metalli (alumiini) ja vaneri.

Useimmat kyltit on suunniteltu sisäkäyttöön eivätkä ole siten säänkestäviä, mutta joitain kylttejä voi käyttää myös ulkona. Käytä sisä- ja ulkokylttien lisätarvikkeita vain tarvittaessa.

Sisä- ja ulkokäyttöön: - Akryylikyltit - Liitutaulutelineet - Alumiinikyltit - LED-valotaulut - Vanerikyltit - Mainoskyltit

Vain sisäkäyttöön: - Pahvikyltit - Vaahtomuovikyltit - Forex (PVC-vaahtolevyt) - Re-board-mainoskyltit - A-telineet

Kyllä, joitakin sisä- ja ulkokylttejämme voi räätälöidä jossain määrin. Näihin muokkauksiin voi kuulua materiaalityypin, pohjavärin, mallin, ulkoasun ja kyltin sisällön valinta. Lisätarvikkeita ei voi muokata.