Siirry suoraan pääsisältöön

Muotoonleikatut tarrat, arkki

Erotu joukosta erikoisen muotoisten etikettien avulla. Joukko muotoonleikattuja etikettejä, jotka on helppo luoda Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla. Tarkastele tietoja
Koko
Tarrojen määrä per tarra-arkki
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kuusi kokovaihtoehtoa
  • Saatavilla mukautettuja muotoja
  • Tarrojen arkkikohtaiset lukumäärät vaihtelevat koon mukaan
  • Pinnoitettua valkoista muovia
  • Erittäin paksu tausta
  • Upload & Go -suunnitteluprosessi

Huom. Yllä näytetyt määrävaihtoehdot viittaavat painettujen arkkien lukumäärään. Kun valitset lukumäärää, ota huomioon, että yksi arkki ei ole sama kuin yksi tarra.

Etsitkö ainutlaatuista ja hauskaa tapaa merkitä tuotepakkaukset? Muotoonleikatut etikettiarkit auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Valkoisille muoviarkeille painetut etikettimme voidaan leikata mihin tahansa haluamaasi muotoon. Ja voit valita juuri tarvitsemasi lukumäärän: alkaen vain neljästä etiketistä pienempiä projekteja varten, tai tilaa suurempi erä, jos kyseessä on isompi hanke.

Oletko valmis luomaan omasi? Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla omien muotoonleikattujen etikettien luominen on nopeaa ja vaivatonta. Kun olet siirtänyt logosi tai kuvasi palveluumme, joku suunnittelueksperteistämme muuttaa sen ainutlaatuiseksi etiketiksi. Lähetämme mallin sinulle sähköpostitse, ja voit joko hyväksyä sen tai pyytää siihen muutoksia. Kun olet siihen täysin tyytyväinen, me painamme etikettiarkit ja toimitamme ne sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina – ja valmiina tulemaan huomatuiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit