Siirry suoraan pääsisältöön

Muotoonleikatut tarrat, arkki

Erotu joukosta erikoisen muotoisten etikettien avulla. Joukko muotoonleikattuja etikettejä, jotka on helppo luoda Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla. Tarkastele tietoja

Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Saatavana yksilöllisiä muotoja – Tarrojen arkkikohtaiset lukumäärät vaihtelevat koon mukaan – Pinnoitettua valkoista paperia – Erittäin paksu tarratausta – Upload & Go -suunnitteluprosessi

Huomaa: Yllä näytetyt määrävaihtoehdot viittaavat painettujen arkkien lukumäärään. Kun valitset lukumäärää, ota huomioon, että yksi arkki ei ole sama kuin yksi tarra.

Etsitkö ainutlaatuista ja hauskaa tapaa merkitä tuotepakkaukset? Muotoonleikatut etikettiarkit auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Valkoisille paperiarkeille painetut etikettimme voi leikata mihin tahansa muotoon. Ja voit valita juuri tarvitsemasi lukumäärän: voit tilata vain neljä etikettiä pienempiä projekteja varten tai suuremman erän isompaan hankkeeseen.

Oletko valmis luomaan omasi? Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla omien muotoonleikattujen etikettien luominen on nopeaa ja vaivatonta. Kun olet siirtänyt logosi tai kuvasi palveluumme, joku suunnittelueksperteistämme muuttaa sen ainutlaatuiseksi etiketiksi. Lähetämme mallin sinulle sähköpostitse, ja voit joko hyväksyä sen tai pyytää siihen muutoksia. Kun olet siihen täysin tyytyväinen, me painamme etikettiarkit ja toimitamme ne sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina ja valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit