Loading...

Muotoonleikatut tarrat, arkki

Suunnittele uniikin muotoisia etikettejä, jotka ovat yhtä yksilöllisiä kuin brändisi. Tarra-arkillinen muotoonleikattuja etikettejä, jotka on helppo luoda VistaPrintin Upload & Go -suunnittelutyökalulla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Anna pakkauksillesi ja brändillesi uudenlainen ilme.

– Kuusi eri kokovaihtoehtoa. – Saatavana yksilöllisiä muotoja. – Etikettien arkkikohtaiset lukumäärät vaihtelevat etikettien koon mukaan. – Pinnoitettu valkoinen paperi. – Erittäin paksu tarrapaperitausta.

Huomautus: Yllä näytetyt määrävaihtoehdot viittaavat painettujen arkkien lukumäärään. Kun valitset lukumäärää, ota huomioon, että yksi arkki ei tarkoita yhtä tarraetikettiä.

Etsitkö ainutlaatuista ja hauskaa tapaa merkitä tuotepakkaukset? Muotoonleikattujen tarrojen arkit auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Valkoisille paperiarkeille painetut etikettimme voi leikata mihin tahansa muotoon. Voit myös valita tarvitsemasi lukumäärän: voit tilata vain neljä etikettiä pienempiä projekteja varten tai suuremman erän isompaan hankkeeseen.

Oletko valmis luomaan omasi? Voit ladata oman logosi tai kuvasi suunnittelustudioomme ja aloittaa tuotteen personoinnin heti. Valitse tarraetiketeille taustaväri ja tarrojen leikkausta varten joko standardimuoto tai yksilöllinen muoto. Kun etiketit on suunniteltu studiossa, lähetä malli painoon. Huomion kiinnittävät etiketit lähetetään sinulle käyttövalmiina. Jos haluat esittää kysymyksiä prosessin aikana, voit keskustella live-chatissa asiantuntijoidemme kanssa napsauttamalla ”Kaipaatko suunnitteluapua?” -painiketta suunnitteluikkunan alareunassa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit