Loading...

Tee pulloistasi taideteoksia yksilöllisten olutpulloetikettien avulla.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto
  • 13 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla
  • Neliväripainatus
  • Määrä 100—5 000

Brändiäsi kuvaavat olutpulloetiketit
Haluatko tuotteesi erottuvan muiden tuotteiden joukosta täysinäisillä hyllyillä, vilkkaassa tapahtumassa tai kaataessasi tuopillista uutta oluttasi? Yksiöllisten olutetikettien avulla saat ihmiset kiinnostumaan tuotteistasi ja tutustumaan imagoosi.

Klassisia ja yksilöllisiä vaihtoehtoja
Muokattavia olutpullojen etikettejä on saatavana useilla eri vaihtoehdoilla käytettäväksi tölkeissä, pulloissa tai mainoslahjoina. Valitse etiketillesi klassinen tyyli tai anna persoonalliselle olutpullollesi raikas ilme itsesuunnitellulla etiketin muodolla. Kestävälle paperille tai muoville painetut ainutlaatuiset etiketit tehdään kestämään, kuten vedenpitävät, läpikuultavat ja rasvaahylkivät vaihtoehdot.

Kippis suunnittelun helppoudelle
Aloita suunnittelu valitsemalla etiketille haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen. Viimeisteltyäsi mallisi tulostamme, pakkaamme ja toimitamme olutetiketit sinulle ammattitaidolla. Saat tilaamasi tuotteet käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit