Loading...

Tee turvallinen, liukastumista estävä tila lemmikeillesi tassumattojen avulla.

– Polyesteri, vaahtomuovi ja PVC – Mattapintainen viimeistely – Liukastumista estävä – 70 x 50 cm – Paksuus 4 mm – Konepestävä

Hoito-ohje: Imuroi matto säännöllisesti, jotta se pysyy puhtaana, ja pyyhi varovasti mahdolliset roiskeet pois tahrojen välttämiseksi. Konepesu kylmällä pesuohjelmalla ilman huuhteluainetta.

Leikkisän käytännöllinen Anna leikkisä ja persoonallinen ilme mihin tahansa huoneeseen tällä räätälöidyllä, tassunmuotoisella lemmikkimatolla, jossa yhdistyvät hauskuus ja käytännöllisyys. Kestävästä polyesteristä valmistetussa matossa on mukavuutta lisäävä vaahtomuovikerros ja PVC-taustainen musta kääntöpuoli, joka lisää maton käyttöikää ja estää liukastumista. Tassumaton etupuolelle voit lisätä persoonallisen tyylisi mukaisia teräviä kuvia tai kuvioita. Matto kestää aktiivisemmankin perheen hulinaa.

Kulutusta kestävää söpöyttä Erottuvan tassun muodon ja räätälöitävän ja persoonallisen muotoilun lisäksi tassumaton erinomainen käsityötaito näkyy mattapintaisessa viimeistelyssä ja siististi saumatuissa reunoissa. Tämä 70 x 50 cm:n kokoinen ja 4 mm:n paksuinen matto on paitsi turvallinen lisä liukastumisenesto-ominaisuuksiensa ansiosta myös helppo puhdistaa. Lemmikkieläinten omistajille ihanteellinen matto on helppo huoltaa säännöllisellä imuroinnilla. Se on myös konepestävä, minkä ansiosta se säilyttää näyttävän ilmeensä pitkään.

Helppo muokata Tee tassumatostasi ainutlaatuinen ja persoonallinen kannanottosi. Suunnitteluprosessin aloittaminen on helppoa, tutustu muokattaviin malleihimme tai lataa oma mallisi, joka kuvastaa yksilöllistä makuasi. Vain muutamalla napsautuksella räätälöity mattosi on pian sinulle toimitettava valmis tuote.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit