Yksilöllisten T-paitojen painatus

Voit suunnitella trendikkäät, tyylikkäät T-paidat, jotka sopivat brändiisi ja ilmentävät persoonallisuuttasi. Tutustu erilaisiin räätälöintimahdollisuuksiin, niin voit luoda yksilöllisen T-paidan mitä tahansa tilaisuutta varten.

Mustesuihkupainatus – suoraan kankaalle
Näiden edullisten T-paitojen ansiosta voit suunnitella tyylikkäät ja yhdenmukaiset, päällä mukavat paidat oman makusi mukaan.
 

ColorStrong™ – digitaalinen lämpöpainatus

Voit elävöittää omaa logoa tai kuvaa monilla yksilöllisillä muokkausvaihtoehdoilla – ne auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen paidan.

 

T-paidan painatus omalla kuvalla - erotu muista ja tee vaikutus omalla kuvalla varustetulla T-paidalla


Suunnittele omat T-paidat yritykselle, jotta voitte pukea ne seuraavaan tapahtumaan tai yrityksen virkistyspäivään. Suunnittele brändillesi yhdenmukainen ja ammattimainen ilme tai laadi omalla kuvalla varustetut T-paidat urheiluseurallesi, joukkueellesi, työpaikan tapahtumaan tai kouluun. Tutustu eri koko-, hiha- ja värivaihtoehtoihin, ja luo jotain todella ainutlaatuista. Aloita suunnittelu valitsemalla ensin T-paidan tyyli ja väri. Tutustu sitten laajaan valikoimaan yksilöllisiä malleja (tai lataa omasi). Lisää paitaan oma kuva, logo tai muita valitsemiasi yksityiskohtia, ja me hoidamme loput. Sinun täytyy vain pukea paita päälle. T-paitojen painatustekniikka


Mustesuihkupainatus – suoraan vaatekappaleeseen 

Sopii parhaiten:
Suurikokoisiin malleihin ja sopuhintaisiin bulkkitilauksiin. 
Huomaa: Painettu alue on hiukan karkeampi kuin muu vaate (muste sulautuu vaatteeseen), joten vältä käyttämistä työasuihin ja muihin usein pestäviin vaatteisiin. 

ColourStrong – digitaalinen lämpöpainatus 

Sopii parhaiten: Usein toistuvaan pesuun, toistuvaan käyttöön ja yksityiskohtaisiin, värikkäisiin malleihin.
Huomaa: Painettu alue tuntuu muovimaiselta ja erottuu muusta vaatteesta, joten vältä suurten kuvien käyttöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Miten monta eri T-paitakokoa on saatavilla?
V: Miesten yksilöllisistä T-paidoista ovat saatavana koot S–3XL (mallista riippuen) ja naisten T-paidoista koot XS–2XL (mallista riippuen). Tarkasta kokotaulukkomme, niin osaat tilata itsellesi sopivan koon. Lisäksi meiltä voi tilata lasten T-paitoja, joiden koot ovat XS–XL.

K: Saako painatuksen sekä T-paidan etupuolelle että paidan selkämykseen?
V: Kyllä: kaikkiin mustesuihkupainatuksella varustettuihin T-paitoihin voi tilata painatuksen sekä etupuolelle että selkään.

K: Pitääkö T-paidoista tilata minimitilausmäärä?
V: Ei – voit tilata vain yhden T-paidan tai niin monta paitaa kuin haluat.

K: Mistä materiaalista T-paita valmistetaan?
V: Omalla painatuksella varustetut T-paidat valmistetaan kevyestä, esikutistetusta 100-prosenttisesta puuvillasta ja puuvillasekoituksista.

K: Miten omalla painatuksella varustettu T-paita pestään?
V: T-paita käännetään pesua varten nurinpäin ja pestään koneessa kylmässä vedessä. Käytä klooritonta valkaisua, äläkä rumpukuivaa paitaa. Jotta T-paidan painatus pysyy uudenveroisena, painatuskohtaa ei saa silittää. 

Toimintaohjeet

Valitse tyyli:

Jos lataat kuvan tai logon T-paitaa varten, valitse väri, joka saa kuvan tai tekstin erottumaan selkeästi.
Mitä säätä on luvassa? Järjestetäänkö tapahtuma sisällä vai ulkona? Ota nämä seikat huomioon, kun valitset lyhyt- tai pitkähihaisen paidan.

Anna T-paidalle yksilöllinen ilme:

Varmista, että painatus erottuu T-paidasta eikä sulaudu liikaa taustaväriin.
Käytä selkeitä, helppolukuisia fontteja.
Varmista, että kuva ja teksti ovat tarpeeksi suuria, jotta ne on helppo nähdä ja lukea.
Lataamasi tiedosto voi olla mitä muotoa tahansa (esim. .pdf, .ai, .jpeg, .png tai .ppt).
Tarvitsetko suunnitteluapua? Vistaprintin asiantuntijat voivat auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen painatuksen T-paitaan.

Ota T-paidastasi kaikki hyöty irti:

Vistaprintin yksilölliset T-paidat ovat kätevä tapa mainostaa brändiäsi – valitse väri ja kuvio, joita voi käyttää kerta toisensa jälkeen.
Brändin yhdenmukaisen ilmeen takaamiseksi voit tilata monia eri T-paitamalleja samalla painatuksella.
Jos painatat yksilöllisiä T-paitoja ystävien tai perheenjäsenten kanssa vietettävää tapahtumaa varten, tilaa kaikille oma paita: näin teet tilaisuudesta ikimuistoisen.